Λένα Παπαληγούρα: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η ηθοποιός

Τι είναι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λένα Παπαληγούρα: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η ηθοποιός

Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα. H ίδια έκανε την αποκάλυψη και είπε τι θα είναι το δεύτερο παιδάκι της μιας και έχει ήδη ένα αγοράκι με τον σύζυγο της.

Τον Νοέμβριο του 2018 η Λένα Παπαληγούρα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγο της Άκη Πάντο.

Τον Φεβρουάριο έγινε γνωστό πως η Λένα Παπαληγούρα είναι ξανά έγκυος, ωστόσο δεν είχε αποκαλύψει το φύλο του μωρού της.

Η ηθοποιός μιλώντας στη RealLife και τον Βασίλη Μπουζιώτη, αποκάλυψε πως περιμένει και πάλι αγοράκι.

«Περιμένουμε και πάλι γιο. Ναι θα είναι αγοράκι. Ο Αναστάσης μας θα αποκτήσει αδελφό και εγώ θα είμαι με τρεις άντρες στο σπίτι. Είναι ένα ακόμη όμορφο δώρο αυτό που έρχεται να μεγαλώσει την οικογένειά μας και έχουμε μεγάλη χαρά, παρά το ζοφερό κλίμα που υπάρχει λόγω της πανδημίας» ανέφερε η Λένα Παπαληγούρα. Ωστόσο άλλη μια εγκυμονούσα αποκάλυψε το φύλο του μωρού της

Ποια είναι η Λένα Παπαληγούρα

Η Λένα (Ελένη) Παπαληγούρα (Αθήνα, 27 Μαΐου 1985-) είναι Ελληνίδα ηθοποιός.

Είναι απόφοιτη της δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης - Κάρολος Κουν καθώς του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου.

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 2007, μέσα από μικρές συμμετοχές στις σειρές «Τυφλόμυγα» και «Ιστορίες Μυστηρίου». Τη σεζόν 2008-2009 πρωταγωνίστησε στην νεανική σειρά του Alpha TV, «Γ4» μαζί με τους Μυριέλλα Κουρεντή, Παναγιώτη Εξαρχέα, Γιώργο Σπάνια, Κατερίνα Μισιχρόνη, Στέφανο Μουαγκιέ, Δημήτρη Πασσά και Μαρίνα Σάττι ενώ το 2010, έλαβε μέρος σε ένα επεισόδιο της δραματικής σειράς «3ος Νόμος» όπου και συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο, με τον οποίο διατηρούσε για 5 χρόνια σχέση. Το 2015, ξανασυνεργάστηκε με τον Κοκκινόπουλο για τη σειρά «10η εντολή» και έγραψαν μαζί και το σενάριο ενός επεισοδίου.

Όσον αφορά το θέατρο, συμμετείχε σε παραστάσεις όσο ακόμα ήταν φοιτήτρια αλλά η πρώτη της γνωστή δουλειά, έγινε το 2009, με την παράσταση «Ο βασιλιάς πεθαίνει». Το 2010, πρωταγωνίστησε στο «Γλυκό πουλί της νιότης», το 2011 στις «Πυρκαγιές», το 2012 στις παραστάσεις «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» και «Η Αυλή των Θαυμάτων», το 2014 στις Τρωάδες, το 2015 στον «Ματωμένο Γάμο», στην «Κατερίνα» και στους «Αδελφούς Καραμάζωφ» και το 2016 στη θεατρική παράσταση «Τρεις αδελφές» και στην Λυσιστράτη στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Θεάτρου Δάσους. Το 2013 έλαβε το βραβείο Μελίνα Μερκούρη.

Κινηματογραφικά έχει συμμετάσχει σε τέσσερις ταινίες: «Πεθαίνοντας στην Αθήνα» (2006), «Οι σκλάβοι στα δεσμά τους» (2008), «Ο θάνατος που ονειρεύτηκα» και «ΠΑΝ.δη.ΜΙΑ».