Σάββατο, 30 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε εκπομπή του ΑΝΤ1 - Θα παίξει σήμερα

Που θα την δούμε;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε εκπομπή του ΑΝΤ1 - Θα παίξει σήμερα
News 08.04.2020 21:35
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε εκπομπή του ΑΝΤ1 που θα παίξε σήμερα. Που θα δούμε το γνωστό μοντέλο και τι θα συζητήσει σήμερα; Η ίδια δεν έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση μετά το τέλος του GNTM.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που δεν έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση μετά το τέλος του GNTM, θα εμφανιστεί σήμερα στη live εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μας δίνει ραντεβού για μια διαφορετική live late night συνάντηση.Μαζί του ο Νικόλας Ράπτης, συμμετέχουν ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Θανάσης Πασσάς.

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Απόψε στις 00:15, ο Γρηγόρης υποδέχεται, μέσω skype, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Εισβολέας» της βραδιάς, το αγαπημένο Παιδί της Νύχτας, ο ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής Κώστας Μυλωνάς.

Στη μεγάλη συντροφιά του «Live Tonight», όλα έχουν τη θέση τους, και η ενημέρωση και η ψυχαγωγία: βίντεο επικαιρότητας, βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έκαναν εντύπωση με το περιεχόμενό τους, ζεστή κουβέντα και χιουμοριστικός σχολιασμός, μουσικές στιγμές, παιχνίδια, challenges, αλλά και τηλεφωνικές συνδέσεις με τηλεθεατές.

«Live Tonight» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 00:15, στον ΑΝΤ1.

Τώρα που η Ηλιάνα μένει σπίτι δείτε και φωτογραφία μέσα από το μπάνιο του σπιτιού της.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το The 2night show που θα εμφανιστεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

O Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει live, προσαρμόζει την εκπομπή του στη νέα πραγματικότητα και μας δίνει ραντεβού για μια διαφορετική late night συνάντηση Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, στις 00:15, στον ΑΝΤ1. Μαζί του ο Νικόλας Ράπτης και ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

Ο Γρηγόρης και η παρέα του θα σχολιάζουν θέματα της επικαιρότητας, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, σε ένα δίωρο όπου όλα θα έχουν τη θέση τους, και η ενημέρωση και η ψυχαγωγία:

Συνδέσεις, μέσω Skype, με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας, αλλά και με γνωστά πρόσωπα που βιώνουν τη δύσκολη αυτή περίοδο, μένοντας στο σπίτι. Βίντεο επικαιρότητας, αλλά και βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έκαναν εντύπωση με το περιεχόμενό τους. Μουσικές στιγμές με τραγουδιστές που θα τραγουδούν live για το τηλεοπτικό κοινό. Παιχνίδια, challenges και τηλεφωνικές συνδέσεις με τηλεθεατές.

«Live Tonight» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, Τετάρτη – Πέμπτη και Παρασκευή στις 00:15, στον ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θα ανατριχιάσετε με το κείμενο της Ηλιανας Παπαγεωργίου - «199 χρόνια μετά καλούμαστε να...»

Snik: Βίντεο μέσα από το σπίτι του συντρόφου της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Share