MasterChef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το σημερινό επεισόδιο

Ποιος δεν τα κατάφερε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το σημερινό επεισόδιο

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το σημερινό επεισόδιο στο MasterChef. Ποιος δεν τα κατάφερε και έκλεισε μια για πάντα την πόρτα του ριάλιτι μαγειρικής αφού είχε μια από τις πιο κακές προσπάθειες στην σημερινή δοκιμασία;

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, ο Γιώργος για 3η φορά στη θέση αυτή, η Ντέμη για πρώτη φορά και ο Ηρακλής για 5η συνεχόμενη, φόρεσαν τις μαύρες τους ποδιές και βρέθηκαν «ετοιμοπόλεμοι» για να διεκδικήσουν την είσοδο στη δεκάδα.

Ένα πιάτο αντιγραφής των κριτών, που χαρακτηρίζεται από απλότητα αλλά με δύσκολες τεχνικές, είναι το σημερινό ζητούμενο για τους τρεις υποψήφιους. Η πιστή αντιγραφή και η απόδοση της παραμικρής λεπτομέρειας, θα είναι τα κύρια στοιχεία, που θα αναζητήσουν οι τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, στα πιάτα του Γιώργου, της Ντέμη και του Ηρακλή.Δείτε και τι σχολιάζουν οι παλιοί παίκτες για τους νέους

Τελικά ο παίκτης που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε ήταν ο Ηρακλής μιας και έκανε την χειρότερη αντιγραφή, ενώ μάλιστα στο πιάτο του βρέθηκε και ένα κόκκαλο γεγονός που σχολίασαν οι κριτές.

Πριν την αποχώρηση ένας καυγάς είχε γίνει στον εξώστη

Απίστευτος καυγάς στον εξώστη του MasterChef. Τι συνέβη; Για ποιο λόγο βγήκαν ξανά τα "μαχαίρια" στο ριάλιτι μαγειρικής του Star και ποιοι έστησαν ψηλό καυγαδάκι την ώρα της δοκιμασίας αποχώρησης;

Σταυρός και Κατερίνα έστησαν καβγά στον εξώστη την ώρα που οι συμπαίκτες τους έδιναν την δική τους μάχη για την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής.

Τα «αίματα» άναψαν όταν η Κατερίνα με θράσος του πέταξε την ατάκα ότι δεν θα είναι στην πεντάδα και ότι σε εκείνη οφείλει το γεγονός ότι παραμένει ακόμη στο παιχνίδι.

Τότε ο Σταύρος άρχισε την πλάκα και ξεκίνησε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα για το παιχνίδι, την Κατερίνα και την πεντάδα.

Δείτε τι είπε: