Η Βίρνα Δράκου νίκησε τον κορωνοϊό πριν από 29 χρόνια - Οι σκηνές που έγιναν viral

«Αδύνατο να αρρωστήσω, είμαι πλούσια»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Βίρνα Δράκου νίκησε τον κορωνοϊό πριν από 29 χρόνια - Οι σκηνές που έγιναν viral

Η ιστορική φίγούρα της Βίρνας Δράκου που γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Ant1, «Λάμψη», φαίνεται πως κατάφερε και νίκησε τον κορωνοϊό πριν από 29 ολόκληρα χρόνια, μιας και οι σκηνές της που παλεύει με μία ασθένεια που υπάρχει στον αέρα έχουν γίνει viral.

Η ατάκα «αδύνατο να αρρωστήσω, είμαι πλούσια», έμεινε χαραγμένη στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και όχι άδικα, ενώ σήμερα είναι μία από τις ατάκες της Βίρνας Δράκου που κάνει το γύρο του διαδικτύου γιατί φαίνεται πως ταιριάζει τέλεια στην εποχή μας.

Ναι η Βίρνα Δράκου νίκησε τον κορωνοϊό πριν από σχεδόν 30 χρόνια και μάλιστα ζητούσε στον Γιάγκο να την «φιλάει από απόσταση». Το σενάριο της σειράς έρχεται και πάλι στο προσκήνιο μιας και η ασθένεια της Βίρνας ταιριάζει "γάντι" με τον κορωνοϊό.

Μιας και είπαμε ωστόσο για τον Γιάγκο Δράκο, σας έχουμε βρει πού βρίσκεται σήμερα και τι κάνει. Δείτε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ.

Από τη μεριά της η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε πριν από λίγες μέρες για αυτές τις σκηνές

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και είπε μεταξύ άλλων ότι γέλασε πολύ με όλα τα βίντεο που κυκλοφορούν από την Λάμψη για τον κορωνοϊό.

«Τότε έμοιαζε επιστημονική φαντασία και τώρα είναι πραγματικότητα. Είναι πάρα πολύ αστείο. Προσπαθούσα να θυμηθώ αν ήταν απλώς μια ιστορία για έναν ιό που έμοιαζε επιστημονικής φαντασίας. Όχι, γέλασα, μου το στέλνανε κατά δεκάδες και μετά το έστελνα εγώ». Ενώ παραδέχτηκε πως ξεχώρισε την ατάκα: «Αδύνατον να αρρωστήσω, είμαι πλούσια», την οποία λέει στον Κώστα Σπυρόπουλο, όταν εκείνος τη ρωτάει αν είναι καλά.

Η Κάτια Δανδουλάκη, ανέβασε και στο λογαριασμό της στο Instagram, απόσπασμα από το επίμαχο βίντεο και τη σκηνή με τον Γιάγκο Δράκο, γράφοντας στη λεζάντα: «Ο Μεγάλος Φώσκολος τα είχε προβλέψει όλα !!!».