Ο Νίκος Οικονομόπουλος μας έβαλε στο σπίτι του - "Μείναμε" με τη διακόσμηση

Υπέροχος χώρος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Νίκος Οικονομόπουλος μας έβαλε στο σπίτι του -

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, για πρώτη φορά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μας έβαλε στο υπέροχο σπίτι του και η αλήθεια είναι πως μόλις είδαμε τη φωτογραφία, "μείναμε" τόσο με το πόσο μεγάλος είναι ο χώρος όσο και με τη διακόσμηση.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι ένας από τους ανθρώπους που αποφεύγει να μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή και για το λόγο αυτό γνωρίζουμε πολύ λίγα για εκείνον.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος προτιμά να βγάζει μπροστά τη μουσική του και αυτό είναι κάτι που έχει αποδώσει αφού τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν από τους κορυφαίους λαϊκούς καλλιτέχνες της χώρας.

Ωστόσο πριν από λίγο καιρό η μουσική του βγήκε και πάλι στο προσκήνιο με το θέμα που δημιουργήθηκε μετά την αποχώρησή του από το Κέντρο Αθηνών. Δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη.

Ωστόσο οι ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε μας έχουν βάλει όλους για τα καλά στα σπίτια μας και το ίδιο και τον Νίκο Οικονομόπουλο, ο οποίος δεν δίστασε και ανέβασε για πρώτη φορά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία μέσα από το σπίτι του.

Ενώ δεν φαίνονται πολλά, αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως πρόκειται για έναν μεγάλο χώρο στον οποίο μπορεί κανείς να εντοπίσει πολύ διακριτική αλλά όμορφη διακόσμηση.

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Νίκος Οικονομόπουλος από το σπίτι του

Τη φωτογραφία με το υπέροχο σπίτι του, ο Νίκος Οικονομόπουλος τη συνόδευσε και με ένα πολύ όμορφο μήνυμα στήριξης σε όλους για τις δύσκολες στιγμές που περνάμε λόγω της καραντίνας και της εξάπλωσης του κορωνοϊού σε όλο τον πλανήτη.

«Επειδή μου ζητάτε συνέχεια να βάλω έστω μια φωτογραφία μου ορίστε... Εύχομαι να είσαστε καλά,να περνάτε το χρόνο σας με πράγματα που σας ευχαριστούν και με την σκέψη ότι σύντομα θα είμαστε πάλι στην κανονικότητα... Πολλά φιλιά» έγραψε κάτω από τη φτωογραφία του ο αγαπημένος τραγουδιστής.