Έκκληση από την Μιμή Ντενίση

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκκληση από την Μιμή Ντενίση

Με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις του κορωνοϊού, η Μιμή Ντενίση δε δίστασε να κάνει μια δημόσια έκκληση μέσα από μία δημοσίευσή της στα social media, μιλώντας για τις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Δείτε τι ανέβασε.

Η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να τοποθετηθεί πάνω στα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας με την συνεχή εξάπλωση του κορωνοϊού, και γι΄αυτό το λόγο μοιράστηκε μερικά λόγια με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ίδια μάλιστα να αναφέρουμε πως ακολουθεί τις οδηγίες προστασίας και κάνει έκκληση σε όλους του Έλληνες, να μην «ξεμυαλιστούν» λόγω Πάσχα και να μείνουν στο σπίτι.

Η έκκληση από την Μιμή Ντενίση - Όλα όσα είπε

«Ο καιρός μπορεί να φτιάξει. Το Πάσχα έρχεται. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ξεμυαλιστούμε και βλέπω ήδη αρκετές παραβάσεις. Δεν πρέπει όμως. Πρέπει να μείνουμε στο σπίτι με τα ενδιαφέροντά μας, με τους δικούς μας, με ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να κάνει ο καθένας. Γιατί αν βγούμε αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα θα καταστραφεί. Προσπαθούν να μας το πουν με χίλιους τρόπους για να μην παρασυρόμαστε», είπε αρχικά στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά, «Έλληνες είμαστε. Είμαστε έξυπνοι. Είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε πολύ, οικογένεια, φίλους, κοινωνικές συναναστροφές. Για να τα ξαναβρούμε όλα αυτά, πρέπει λίγο να ζοριστούμε, για λίγο ακόμη. Για αυτό σας παρακαλώ, ας μείνουμε όλοι μέσα κι ας φερθούμε σαν έξυπνοι και δυνατοί Έλληνες που στα δύσκολα πάντα νικούν».

Ξεσπά για ακόμα μια φορά η Μιμή Ντενίση - Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε

"Μια μεγάλη κουβέντα βλέπω έχει αρχίσει στα ΜΜΕ για το αν πρέπει να παίζονται οι παραστάσεις διαδυκτιακά. Εγώ λοιπόν λέω όχι. Καταλαβαίνω πως πολλοί θέλουν να προσφέρουν ψυχαγωγία στον κόσμο αλλά υπάρχουν ατελείωτες σειρές κ ταινίες που κυκλοφορούν νόμιμα φυσικά κ καλύπτουν αυτή την ανάγκη.

Η μαγεία του θεάτρου έχει να κάνει με την σχέση ηθοποιού θεατή.. οι παραστάσεις δεν δείχνουν ποτέ καλ’ες ετσι οπως γυριζονται.ειναι αλλα τα φωτα του θεατρου αλλο το παιξιμο αλλο το timing.Θαπρεπε κατ εμε α ν ειναι να παιχτουν διαδυκτιακα να εχουν γυριστει ειδικα..κινηματογραφικα.

Κ επιπλεον ειναι αδικο για τους ηθοποιους του θεατρου..ειναι που ειναι τοσο δυσκολο κ επισφαλες σαν επαγγελμα μην το αποτελειωσουμε!! Κ επισης βλεπω ανησυχητικα φαινομενα πειρατειας..οπως αυτο που εγινε με την Ευτυχια..Κ καποιοι το υπερασπιζονται κιολας!!!

Τα πνευματικα δικαιωματα πρεπει να μαθουμε να τα σεβομαστε σ αυτην την χωρα.οπως κ ολους τους καλλιτεχνες κ παραγωγους που πασχιζουν για ενα ψηλο επιπεδο σε εποχες τοσο δυσκολες!! Ας μην τ αντικαταστησουμε ολα με το internet". Στο μεταξύ είδατε όσα δήλωσε για την προσωπική ζωή της η Μιμή Ντενίση; Αν όχι δείτε εδώ!