Έχασε τον ύπνο της η Ελένη Μενεγάκη - Το περιστατικό το βράδυ της Τετάρτης

Τι συνέβη στο σπίτι της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχασε τον ύπνο της η Ελένη Μενεγάκη - Το περιστατικό το βράδυ της Τετάρτης

Ένα αδιανόητο περιστατικό περιέγραψε σήμερα στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη για το τι ακριβώς συνέβη στο σπίτι της το βράδυ της Τετάρτης και για το λόγο για τον οποίο έχασε τον ύπνο της ενώ συνήθως κοιμάται πολύ νωρίς.

Η σημερινή εκπομπή της γνωστής παρουσιάστριας ξεκίνησε με έναν αναπάντεχο τρόπο, αφού η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως για κάποιο λόγο χθες βράδυ δεν κατάφερε με τίποτα να κοιμηθεί.

Αφού καλησπέρισε τους τηλεθεατές της, η Ελένη Μενεγάκη γύρισε να χαιρετήσει τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και τον Τάσο Τεργιάκη με τον τελευταίο να της απαντάει λίγο χαμηλόφωνα «χαίρεται».

Τότε η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε τι ακριβώς συμβαίνει και εκείνος της απάντησε πως δεν την παλεύει από την αϋπνία. Το σχόλιο του αυτό έδωσε πάτημα στην Ελένη Μενεγάκη η οποία συμφώνησε και περιέγραψε τι πέρασε η ίδια χθες βράδυ.

«Εγώ χθες το βράδυ πρωτοφανές για εμένα – που εγώ και ο ύπνος πάμε μαζί, αγκαζέ – δυόμισι η ώρα με το ζόρι, κοιμήθηκα. Είδα όλες τις αλλαγές των ταινιών, όλων των καναλιών που δεν ήξερα ότι βάζουν ταινίες και τόσο αργά το βράδυ» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ένα ακόμα μοναδικό σκηνικό σημειώθηκε στη χθεσινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια της. Δείτε τι ακριβώς συνέβη.

Αναπάντεχα ξεκίνησε και η χθεσινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

«Καλησπέρα σας, εμείς εδώ τα φιλαράκια σας, η μεσημεριανή σας παρέα που αλλιώς ξεκίνησε αυτή η παρέα τον Οκτώβρη και αλλιώς προχωράει. Έχουμε απομείνει εμείς οι τρεις. Οι άλλοι είναι γύρω γύρω και πάνω. Τα ξαναλέω δεν θέλω να γίνουν παρεξηγήσεις, όλοι είμαστε εδώ απλά κρατάμε τις γνωστές αποστάσεις. Αν μου έλεγαν ότι εμείς οι τρεις θα είχαμε τόσα πράγματα συντονισμένα να πούμε και να μπαίνουμε σε τόσα διαφορετικά κομμάτια που έχουμε αναπτύξει στην εκπομπή μας, δεν θα το πίστευα. Η εκπομπή έχει αλλάξει πρόσωπο κατά το 75%. Ας το δούμε σαν μια καλή παρέα, μας απασχολεί όλους το ίδιο» είπε χαρακτηριστικά.