Απίστευτος διάλογος στον ΑΝΤ1 με Φαίη Σκορδά και Αφροδίτη Γραμμέλη

Δεν θα το πιστέψετε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτος διάλογος στον ΑΝΤ1 με Φαίη Σκορδά και Αφροδίτη Γραμμέλη

Απίστευτος διάλογος εξελίχθηκε σήμερα στον αέρα του ΑΝΤ1 με την Φαίη Σκορδά και την Αφροδίτη Γραμμέλη. Τι συνέβη ακριβώς και τι ειπώθηκε από την παρουσιάστρια;

Στη σημερινή εκπομπή «Το Πρωινό» ο Βασίλης Καλλίδης έφτιαξε πανεύκολα, νόστιμα ντόνατς με συνταγή της Δέσποινας Βανδή και προκάλεσε "πανικό" στο πλατό.

Η τραγουδίστρια έκανε τα ντόνατς στο σπίτι της και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη συνταγή, η οποία και έγινε viral, και για αυτό θέλησαν να τιμήσουν την συνταγή της και στην εκπομπή.

Η Φαίη Σκορδά από την πλευρά της, βλέποντας πόσο εύκολη είναι η εν λόγω συνταγή, αναρωτιόταν μήπως δοκιμάσει να την κάνει στο σπίτι της και τότε ήταν που ήρθε η επική ατάκα.

Όλα όσα ανέφεραν στον απίστευτο διάλογό τους Φαίη Σκορδά και Αφροδίτη Γραμμέλη

«Βρε λες να τα κάνω; Φοβάμαι, έχω ψυχολογικό. Βρε την ανάβω την κουζίνα αλλά δεν. Ξέρεις, προχθές ήθελα να ανεβάσω στο Instagram ένα κέικ και λέω “τι να ανεβάσω; θα ξεφτιλιστώ”. Θα μου γράφουν μετά», είπε η Φαίη Σκορδά.

Και η Αφροδίτη Γραμμέλη ακούγοντας την παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά, «Θα βάλεις στο Instagram το κέικ νούμερο 1 και μετά θα βάλεις το 2 που θα τα πας καλύτερα και θα σε συγκρίνουμε».

Ωστόσο η Φαίη Σκορδά δεν πτοήθηκε και δήλωσε με χιούμορ «Και έτσι θα περνάνε τα χρόνια. 40 έφτασα. Δεν πειράζει, απολαμβάνω».

Βγήκε στον αέρα του Πρωινού ξαφνικά η Δέσποινα Βανδή για να μιλήσει για την συνταγή της

Μια ξαφνική παρέμβαση είχαμε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά "Πρωινό". Η Δέσποινα Βανδή τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό! Δείτε τα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής του ANT1.

Ήταν μια καθημερινή ημέρα, όπως όλες οι άλλες όταν η Δέσποινα Βανδή τους αιφνιδίασε όλους στον αέρα του Πρωινού. Εκείνη την ώρα μαγείρευαν και η τραγουδίστρια...

Ειδικότερα τηλεφωνική παρέμβαση είχε με το Πρωινό η Δέσποινα Βανδή, την ώρα που ο Βασίλης Καλλίδης ετοίμαζε τα Ντόνατ με τη δικιά της συνταγή. Η τραγουδίστρια πέρα από τις μίνι συμβουλές για τη συνταγή μίλησε και για το πώς περνάει την καθημερινότητα της τώρα που «Μένει Σπίτι».

Η γνωστή τραγουδίστρια λοιπόν έκανε την παρέμβασή της και έδωσε μερικές συμβουλές, ενώ είπε ότι προτιμά να μαγειρεύει για άλλους και πως όταν ήταν μόνη της, δεν το έκανε καθώς βαριόταν. Να πούμε πάντως ότι η τραγουδίστρια δεν θα ξεμείνει ποτέ από τρόφιμα, καθώς έχει βρει έναν θεϊκό τρόπο.

Ορίστε και τα όσα είπε στην εκπομπή του ANT1