Ναταλία Δραγούμη: Συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς εν μέσω της πανδημίας

Τι έκανε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ναταλία Δραγούμη: Συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς εν μέσω της πανδημίας

Μια κίνηση ανθρωπιάς που μα συγκίνησε, ήρθε από την Ναταλία Δραγούμη που με την σειρά της πήρε μέλος στο κάλεσμα που έκανε ο Χάρης Σιανίδης. Πώς θέλησαν να βοηθήσουν όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη;

Ειδικότερα η ηθοποιός επισκέφτηκε το Γηροκομείο Αθηνών, όπου και παρέδωσε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε αυτούς που τα χρειάζονται.

Η πανδημία σαρώνει και είναι σημαντικό, όλοι μας να βοηθάμε. Έτσι λοιπόν και η Ναταλία Δραγούμη που με την σειρά της πήρε μέλος στην πρωτοβουλία του Χ. Σιανίδη και της beautifulpeoplepr.

Η ίδια μάλιστα έκανε και ένα story στο Instgaram στο οποίο μας λέει ότι έστειλε μήνυμα στον ειδικό αριθμό, πατώντας το 4, που είναι και το νούμερο το οποίο στέλνεις αν πρέπει να βοηθήσεις κάποιον που έχει ανάγκη. Να πούμε ότι μια συγκινητική κίνηση ήρθε και από τον Στέλιο Ρόκκο.

Γηροκομείο Αθηνών επίσκεψη Ναταλία Δραγούμη

Ναταλία Δραγούμη τρόφιμα Γηροκομείο Αθηνών

Η ανάρτηση που έκανε ο Χάρης Σιανίδης για την κίνηση ανθρωπιάς στην οποία πήρε μέρος και η Ναταλία Δραγούμη - Πώς βοηθούν για την πανδημία;

Ειδικότερα ο Χάρης Σιανίδης ανέβασε ένα βίντεο που είναι απόσπασμα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και περιγράφει τα όσα έγιναν σήμερα στο Γηροκομείο.

"H @beautifulpeoplepr είναι πάντα δίπλα σε όλους εκείνους που το έχουν ανάγκη, στηρίζοντας τους με έμπρακτο τρόπο.Γι αυτό το λόγο και έχοντας πάρει τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, θα προχωρήσει αύριο Πέμπτη 9 Απριλίου στο Γηροκομείο Αθηνών (Λεωφ. Κηφισίας 137, Αθήνα 115 24) από τις 11:00 ως τη 13:00 σε δωρεά τροφίμων, υγειονομικού υλικού, ιατρικού εξοπλισμού και ειδών απολύμανσης.

Σας περιμένουμε,λοιπόν, αύριο ώστε να συλλέξουμε όλοι μαζί όσα περισσότερα προϊόντα έχουν αυτήν τη στιγμή ανάγκη (αντισηπτικά, μάσκες, πετρέλαιο, φρυγανιές, ζάχαρη, βιτάμ, καφέ, χυλοπίτες, κριθαράκι, πένες, ξίδι, ντοματοπολτούς, αλάτι, μπισκότα, μωρομάντιλα, χειροπετσέτες, κρεμοσάπουνα, υποσέντονα, πάνες βρακάκια, καθαριστικά, χλωρίνη, wettex, σφουγγάρια μπάνιου, σφουγγαρίστρες κ.α.). Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε αύριο δίπλα μας, σε αυτό το εγχείρημά της εταιρειας μας, δωρίζοντας ό,τι μπορεί ο καθένας μας από αυτά τα παραπάνω προϊόντα.

Συνεχίζουμε να είμαστε κοντά σας! Ευχαριστώ απο καρδιάς για την υποστήριξη και την ευαισθησία σας" γράφει η ανάρτηση που έκανε.