Συγκινεί η Ιώαννα Μπούκη: Βρήκε τρόπο να συναντήσουν από μακριά οι κόρες της την γιαγιά τους

Τι έκανε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινεί η Ιώαννα Μπούκη: Βρήκε τρόπο να συναντήσουν από μακριά οι κόρες της την γιαγιά τους

Συγκινεί η Ιώαννα Μπούκη. H σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ βρήκε έναν τρόπο να συναντήσουν από μακριά οι κόρες της την γιαγιά τους και να της δώσουν λίγες στιγμές χαράς, αυτές τις δύσκολες ημέρες που ζούμε.

Η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας έχει επηρεάσει πολύ την καθημερινότητά μας, αλλά και ολόκληρου του πλανήτη και όλοι έχουμε αναγκαστεί να προσαρμοστούμε σε νέους ρυθμούς και να παραμείνουμε κλεισμένοι μέσα στα σπίτια μας, έτσι ώστε να προστατέψουμε τους εαυτούς μας αλλά και τις ευπαθείς ομάδες.

Η Ιωάννα Μπούκη βρίσκεται το τελευταίο διάστημα μέσα στο σπίτι μαζί με τις δύο κόρες της, Παυλίνα και Νάντια, για να τις προστατέψει. Μπορεί ο σύζυγος της να φεύγει από το σπίτι για επαγγελματικούς λόγους και για να παρουσιάσει το δελτίο ειδήσεων, η σύζυγος του όμως δεν το κάνει. Ωστόσο έκανε μια μικρή εξαίρεση για να δώσει λίγο χαρά και τα κορίτσια πήγαν μαζί της να επισκεφτούν την γιαγιά τους.

Τα κορίτσια χαιρέτησαν τη γιαγιά τους έξω από την πολυκατοικία ενώ της προσέφεραν και μια γλάστρα με λουλούδια. Η Νάντια και η Παυλίνα ενθουσιάστηκαν που την είδαν μετά από καιρό, αφού δεν την είχα δει για αρκετό διάστημα. Ωστόσο όταν όλα ήταν φυσιολογικά δείτε που είχε ταξιδέψει το ζευγάρι με τις δυο του κόρες

Δείτε την φωτογραφία:

Ιώαννα Μπούκη

Λίγα λόγια για τον Αντώνη Σρόιτερ που είναι παντρεμένη η Ιωάννα Μπούκη

Ο Αντώνης Σρόιτερ (Αθήνα 11 Σεπτεμβρίου 1974) είναι Έλληνας δημοσιογράφος. Είναι απόφοιτος της Σχολής Αναβρύτων και του τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Απογευματινή ως ρεπόρτερ, το 1996 εργάστηκε στην εφημερίδα Ισοτιμία ως οικονομικός ρεπόρτερ αλλά και στο περιοδικό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το 2006 ανέλαβε αρχισυντάκτης του Πρώτου Θέματος και το 2008 έγινε σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του Alpha και από τον Μάρτιο του επόμενου έτους ανέλαβε παρουσιαστής του και παραμένει έως σήμερα. Το 2017 παρέλαβε το δημοσιογραφικό βραβείο Μπότση.