Συγκλονίζει ο Κώστας Μακεδόνας: «Όλοι νιώθουμε την καταπίεση και την κλειστοφοβική αίσθηση»

Τι αναφέρει ο γνωστός τραγουδιστής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλονίζει ο Κώστας Μακεδόνας: «Όλοι νιώθουμε την καταπίεση και την κλειστοφοβική αίσθηση»

Συγκλονίζει ο Κώστας Μακεδόνας, λέγοντας πως «όλοι νιώθουμε την καταπίεση και την κλειστοφοβική αίσθηση». Ο τραγουδιστής μίλησε μέσω skype το απόγευμα της Πέμπτης στην εκπομπή Open Ελλάδα με τον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο.

Ο Κώστας Μακεδόνας μίλησε μέσω skype το απόγευμα της Πέμπτης στην εκπομπή Open Ελλάδα με τον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο. Ο τραγουδιστής έστειλε το δικό του μήνυμα για την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη και την χώρα μας.

Για τα όσα πρωτόγνωρα ζούμε μίλησε ο Κώστας Μακεδόνας επισημαίνοντας πως, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ακούσουμε τους ειδικούς και να συμμορφωνόμαστε με τις οδηγίες τους.

Πως συγκλόνισε ο Κώστας Μακεδόνας με τα λόγια του

Συγκεκριμένα ο Κώστας Μακεδόνας ανέφερε: “πρέπει να σεβόμαστε τους επιστήμονες και νομίζω πως τα μέτρα δεν έχουν παρθεί επειδή κάποιος θέλησε να περιορίσει τον κόσμο μες στο σπίτι. Νομίζω ότι τα μέτρα

έχουν παρθεί γιατί αυτό συνέστησαν οι επιστήμονες που μελετούν αυτή τη στιγμή την πανδημία που υπάρχει. Το θετικό είναι ότι αυτή τη στιγμή είμαστε σε πολύ καλό δρόμο στην Ελλάδα. Το γεγονός ότι έχουμε τόσο περιορισμένα κρούσματα πιστεύω ότι δείχνει ότι έχουν δίκιο στην εκτίμηση τους. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να τους ακούσουμε”.

Όλοι νιώθουμε την καταπίεση και την “κλειστοφοβική αίσθηση” αλλά, αν αυτός είναι ο τρόπος να αντιμετωπιστεί αυτή τη στιγμή το πρόβλημα, το σεβόμαστε και το κάνουμε. Πάντοτε είχα σεβασμό σε όλους τους επιστήμονες και ειδικά στον τομέα της ιατρικής” συμπλήρωσε, επίσης, ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης.

Στην ίδια εκπομπή, ωστόσο πριν λίγες ημέρες είχε συγκλονίσει και ο Χρήστος Νικολόπουλος, λέγοντας πως θέλει το επίδομα των 800 ευρώ και πως θα έπρεπε να είναι και σε αυτό οι καλλιτέχνες που έχουν οικονομικό πρόβλημα

Δείτε όσα είπε ο Κώστας Μακεδόνας: