Συγκλονιστική εξομολόγηση της Βάσως Λασκαράκη: «Η μητέρα μου είναι στις ευπαθείς ομάδες»

«Δεν πρέπει να κολλήσει»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλονιστική εξομολόγηση της Βάσως Λασκαράκη: «Η μητέρα μου είναι στις ευπαθείς ομάδες»

Συγκλονιστική εξομολόγηση της Βάσως Λασκαράκη πως «η μητέρα της είναι στις ευπαθείς ομάδες και δεν πρέπει να κολλήσει». Τι ανέφερε η ηθοποιός για το γεγονός αυτό που δεν γνωρίζαμε έως τώρα.

Η ηθοποιός όπως και όλοι μας ακολουθεί τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και μένει μέσα στο σπίτι για να προστατεύσει την ίδια, το παιδί αλλά και τους γύρω της από την εξάπλωση της πανδημίας που πλήττει αυτή την στιγμή τον πλανήτη.

Η ίδια περνάει πολύ χρόνο με τα δικά της πρόσωπα παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πλέον όμως έχει πολύ ελεύθερο χρόνο για να περνάει ακόμα περισσότερο χρόνο μαζί τους και περνάνε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές. Αυτή την φορά η ίδια μίλησε στην εκπομπή “Μένουμε Alpha” μέσω σύνδεσης skype και αναφέρθηκε για το πώς βιώνει την καραντίνα.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Βάσως Λασκαράκη

Στην εκπομπή “Μένουμε Alpha” μέσω σύνδεσης skype μίλησε σήμερα η Βάσω Λασκαράκη και αναφέρθηκε για το πώς βιώνει την καραντίνα.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως η μητέρα της ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, καθώς παθαίνει αρκετά εύκολα πνευμονίες. Για αυτό το λόγο και η ίδια και η κόρη της, Εύα, είχαν να την δουν 20 ημέρες και τώρα πλέον έχουν αρχίσει και έχουν επαφές.Πριν λίγες μέρες η ηθοποιός είχε κάνει και μια έκκληση στο Instagram. Τι είχε συμβεί;

«Οι γονείς μου είναι νέοι σε ηλικία, απλώς επειδή η μητέρα μου έχει μια ευκολία στο να παθαίνει πνευμονίες και επειδή και πέρσι είχε περάσει μια περιπέτεια και είχε μπει στο νοσοκομείο, η γιατρός μας είπε ότι πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ. Δεν πρέπει να κολλήσει. Έχουμε την τύχη να μένουμε στο ίδιο κτίριο, αλλά για είκοσι μέρες δεν συναντηθήκαμε. Τώρα τις τελευταίες πέντε μέρες έχουμε έρθει ξανά σε επαφή. Τώρα η Εύα είναι στην γιαγιά της. Αν ήταν εδώ, δεν θα κάναμε εκπομπή. », είπε χαρακτηριστικά η Βάσω Λασκαράκη.