Βασίλισσα Ελισάβετ: Κι όμως έχει έναν τρόπο να επικοινωνεί εν μέσω καραντίνας με τα δισέγγονα της

Πως το κάνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βασίλισσα Ελισάβετ: Κι όμως έχει έναν τρόπο να επικοινωνεί εν μέσω καραντίνας με τα δισέγγονα της

Κι όμως έχει έναν τρόπο η βασίλισσα Ελισάβετ να επικοινωνεί εν μέσω καραντίνας με τα δισέγγονα της. Πως λοιπόν τα καταφέρνει να επικοινωνεί μαζί τους τώρα που δεν είναι εύκολο να τα βλέπει από κοντά.

Η βασίλισσα πήγε στο κάστρο του Ουίνδσορ,μετά το έκτακτο υπουργικό συμβούλιο που συγκάλεσε ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον για την αντιμετώπιση του ιού.

Η βασίλισσα είναι πλέον 93 και πρέπει να να προστατέψει την υγεία της.Μελετάται και η πιθανότητα η βασίλισσα και ο 98χρονος βασιλικός σύζυγος, πρίγκιπας Φίλιππος, να μπουν σε καραντίνα στο κτήμα τους στο Σάντριγχαμ.

Ωστόσο έχει βρει έναν τρόπο να επικοινωνεί με τα αγαπημένα της πρόσωπα τώρα που δεν μπορεί να τα δει.

Πως επικοινωνεί η βασίλισσα Ελισάβετ στην καραντίνα με τα δισέγγονα της

Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έχουν μετεγκατασταθεί από τον Καναδά στο Λος Άντζελες τις τελευταίες εβδομάδες και ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton αυτοαπομονώθηκαν στο Norfolk με τα τρία παιδιά τους, αλλά διατηρούν επαφή με τους υπόλοιπους βασιλείς

Πηγή αναφέρει στη The Sun ότι η βασίλισσα απολαμβάνει βιντεοκλήσεις με τα εγγόνια της, καθόλη τη διάρκεια της καραντίνας. “Η Kate Middleton βάζει τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis να μιλάνε με τη βασίλισσα και πρίγκιπα Φίλιππο όσο πιο συχνά γίνεται”, ανέφερε.

πρίγκιπας William Kate Middleton

Τα παιδιά λέγονται επίσης ότι είναι σε επαφή με τον παππού τους, τον πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος απομονώθηκε στη Σκωτία με την Camilla, δούκισσα της Κορνουάλης. «Στα παιδιά αρέσει να συζητάνε με τον πρίγκιπα Κάρολο και να τους δίνει πολλές χρήσιμες συμβουλές για τα ζώα και τα λουλούδια” προσθέτει η ίδια η πηγή.

Πρόσφατα, ο πρίγκιπας Κάρολος επιβεβαίωσε ότι είχε διαγνωστεί θετικός τον περασμένο μήνα και ότι ο George, Charlotte και Louis τού έστειλαν μια ζωγραφιά, που έγραφε «Περαστικά!».

.Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, διάγγελμα είχε κάνει ο Πρίγκιπας Κάρολος, με σκοπό να μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας του.