Η Τατιάνα Στεφανίδου σε ρόλο ρεπόρτερ - Πήγε στο Αττικόν και έκανε αυτοψία για τις μητέρες με κορωνοϊό

Τι ανέφερε η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Τατιάνα Στεφανίδου σε ρόλο ρεπόρτερ - Πήγε στο Αττικόν και έκανε αυτοψία για τις μητέρες με κορωνοϊό

H Τατιάνα Στεφανίδου σε ρόλο ρεπόρτερ. Πήγε στο Αττικόν και έκανε αυτοψία για τις μητέρες με κορωνοϊό, η ίδια συνομίλησε με γιατρούς και προσωπικό και μετέφερε όσα τις είπαν για τον ιό και τις δύσκολες ώρες που περνάμε.

H Τατιάνα Στεφανίδου έκανε ρεπορτάζ μέσα στο νοσοκομείο “Αττικόν” και το παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έκανε αυτοψία στο νοσοκομείο για τις μητέρες με κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου “Αττικόν” προκειμένου να παρουσιάσουν στο κοινό που βλέπει από τις τηλεοράσεις του με ποιον τρόπο λαμβάνει χώρα ο τοκετός στην περίοδο της πανδημίας που πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη.

To ρεπορτάζ της Τατιάνας Στεφανίδου και η αυτοψία στο Αττικόν για τις μητέρες με κορωνοϊό

“Έχουμε δώσει όρκο στον Ιπποκράτη και είμαστε πάντα θετικοί σε κάθε πρόκληση” σημειώνει το προσωπικό του νοσοκομείου στην κάμερα και στην παρουσιάστρια.

Συγκλόνισαν ωστόσο οι χτύποι της καρδιάς ενός ακόμα μωρού, του τρίτου που γεννήθηκε από μητέρα θετική στον ιό και ακούστηκαν σήμερα Πέμπτη στο νοσοκομείο Αττικόν. Το αγοράκι βάρους 3 κιλών και 340 γραμμαρίων είναι πολύ καλά στην υγεία του και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων για το εάν πάσχει από τον ίο ή όχι. Ωστόσο μιας και μιλάμε για την Τατιάνα Στεφανίδου, δείτε που ο γιος της με τον Ευαγγελάτο, Νίκολας είχε μπει πριν λίγο καιρό σε καραντίνα. Τι ακριβώς είχε συμβεί;

Το μωρό φιλοξενείται στο τμήμα πρόωρων νεογνών ενώ η μητέρα του μεταφέρθηκε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης του νοσοκομείου.

Συγκλόνισε λοιπόν το ρεπορτάζ της Τατιάνας μέσα από το νοσοκομείο για τον ιό.

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ της Τατιάνας Στεφανίδου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων: