Η Shakira άβαφη και με ατημέλητο μαλλί - Όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Το ποστ που έσπασε ρεκόρ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Shakira άβαφη και με ατημέλητο μαλλί - Όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Η Shakira ποζάρει για τον μικρό της γιο άβαφη και με ατημέλητο μαλλί και ρίχνει το Instagram! Δείτε την όπως δεν την έχετε ξαναδεί και λιώστε και εσείς με το σχόλιο που έγραψε για τον Sasha. Θα μείνετε άφωνοι με την εμφάνισή της.

Η Shakira και ο Gerald Pique έχουν δημιουργήσει μια αγαπημένη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει δύο αγοράκια. Ο μεγαλύτερος γιος τους, ο Milan γεννήθηκε το 2013, ενώ δύο χρονιά μετά ήρθε στον κόσμο το δεύτερο αγοράκι τους, ο Sasha, που έγινε και πρωταγωνιστής της νέας φωτογραφίας της τραγουδίστριας.

Το τελευταίο καιρό η οικογένεια μένει και εκείνη στο σπίτι προκειμένου να προστατευτεί τόσο η ίδια από τον κορωνοϊό, όσο και οι γύρω τους, αλλά και οι αγαπημένοι τους άνθρωποι.

Δείτε την Shakira να ποζάρει για τον γιο της, Σάσα και να προκαλεί σχόλια - φωτιά

Η γνωστή τραγουδίστρια λοιπόν, μιας και μένει σπίτι αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία ποζάρει στο πάτωμα του σπιτιού της, φορώντας πιτζάμες και χωρίς να έχει πάνω της ίχνος μακιγιάζ. H Shakira ωστόσο, δηλώνει ενάντια στα πρότυπα ομορφιάς! Εσείς συμφωνείτε;

Ενώ η λατίνα καλλιτέχνης αποκάλυψε στα σχόλια, πως την συγκεκριμένη φωτογραφία την έβγαλε ο μικρός της Sasha, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: “Νομίζω ότι ο γιος μου ο Sasha θέλει να γίνει φωτογράφος”.

Λίγα λόγια για την Shakira

Η Shakira γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1977, στην Μπαρρανκίγια της Κολομβίας. Είναι το μοναχοπαίδι των Νidia Ripoll και William Mebarak Chadid. Είναι λιβανέζικης, ισπανικής (καταλανικής και καστιλιανικής) και ιταλικής καταγωγής. Έχει άλλα οκτώ ετεροθαλή αδέρφια από τον προηγούμενο γάμο του πατέρα της και είναι μικρότερη σε ηλικία από αυτά.

Η Shakira έζησε το μεγαλύτερο μέρος της εφηβείας της στην Μπαρρανκίγια, μια πόλη βόρεια της Κολομβίας. Έγραψε το πρώτο της ποίημα, το οποίο έχει τίτλο La Rosa De Cristal (Το Κρυστάλλινο Τριαντάφυλλο) όταν ήταν μόλις τεσσάρων ετών. Όσο μεγάλωνε, εντυπωσιαζόταν βλέποντας τον πατέρα της να γράφει ιστορίες στη γραφομηχανή, και ζήτησε μία σαν δώρο Χριστουγέννων.

Η επιθυμία της εκπληρώθηκε σε ηλικία επτά ετών και συνέχισε να γράφει ποιήματα. Αυτά τα ποιήματα τελικά εξελίχθηκαν σε τραγούδια. Σε ηλικία δύο ετών, ένας από τους ετεροθαλείς αδερφούς της, ο Γουιλίτο σκοτώθηκε σε ατύχημα με τη μηχανή του σε ηλικία 18 ετών.