Πανικός με το νέο σποτ των Jumbo με τον Πέτρο Γαϊτάνο

Όλοι μιλάνε για αυτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πανικός με το νέο σποτ των Jumbo με τον Πέτρο Γαϊτάνο

Πανικός έχει προκληθεί με το νέο σποτ των Jumbo και τον Πέτρο Γαϊτάνο. Όλοι μιλάνε για αυτό, μιας και με χιουμοριστικό αλλά και σοβαρό τόνο συγχρόνως, τονίζουν την σημαντικότητα των ημερών που ζούμε.

Ο Πέτρος Γαϊτάνος πρωταγωνιστεί για μία ακόμη χρονιά στο διαφημιστικό σποτ των Jumbo για το Πάσχα, αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο, τονίζοντας τα μέτρα κοινωνικής απομόνωσης για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

​​​​​​​Ο Πέτρος Γαϊτάνος έχει ταυτιστεί με το Πάσχα στο υποσυνείδητο των Ελλήνων και έτσι ο τραγουδιστής για ακόμη μια χρονιά γίνεται viral στο επικό σποτ του Jumbo.

Δείτε το νέο σποτ των jumbo με τον Πέτρο Γαϊτάνο

Το μήνυμα του Πέτρου Γαϊτάνου για το εφετινό Πάσχα είναι το «Μένουμε σπίτι και πλένουμε καλά τα χέρια μας». Μάλιστα, με χιούμορ προειδοποιεί για τα ατυχήματα που μπορεί να γίνουν στον συνωστισμό στην Εκκλησία, ενώ καλεί τον κόσμο να μιμηθούν συχνά τον Πόντιο Πιλάτο νίπτοντας τας χείρας τους.

Όλα όσα αποκάλυψε ο Πέτρος Γαϊτάνος για τον πόνο του για την πανδημία και το τι του "κόστισε"

«Η εκκλησία μέσα στα χρόνια αναδεικνύει πολύ τη δοκιμασία, την εγκράτεια, τη νηστεία. Για δείτε τώρα που ζούμε μια μεγάλη νηστεία, της περιόδου της Σαρακοστής και συνειδητοποιούμε μέσα από την έλλειψη κάποιων αγαθών, από τη δοκιμασία που περνάμε, το ότι πρέπει να είμαστε λίγο πιο εγκρατείς» εξήγησε. «Αισθάνομαι πως όλο αυτό που ζούμε έχει μέσα του μια ευλογία. Άλλωστε τίποτα δεν γίνεται χωρίς να είναι θέλημα Θεού. Έτσι το καταλαβαίνω εγώ ως Χριστιανός ορθόδοξος».

Έπειτα ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά στην κάμερα, «Εμείς που θέλουμε να πηγαίνουμε στις εκκλησίες που είμαστε εκατομμύρια Έλληνες και εκατομμύρια άνθρωποι, εμείς που πιστεύουμε στην αποκάλυψη του Θεού που είναι ο Χριστός, αισθανόμαστε λυπημένοι, είμαστε στενοχωρημένοι, μας πονάει που δεν μπορούμε να εκκλησιαστούμε και ιδιαιτέρως τώρα τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση.

Αλλά και αυτό ακόμη είναι μια καθαρή συναίσθηση υπακοής. Είναι πολύ ωραίο πράγμα η υπακοή, όχι όμως με την έννοια της δουλοπρέπειας και της ανελευθερίας, γιατί ο Θεός μας αφήνει ελεύθερους και αυτή η περίοδος τώρα, που θα ζήσουμε τις επόμενες ημέρες, είναι πολύ δυνατή». Δείτε αναλυτικά σε όλα όσα αναφέρθηκε στο παρακάτω βίντεο. Δείτε επίσης την ηλικία και τη στιγμή που μίλησε ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία!

TAGS