Ελένη: Για πόσο καιρό σταματάει η εκπομπή της από τον ALPHAtv

Η αποκάλυψη της ίδιας σήμερα στον αέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη: Για πόσο καιρό σταματάει η εκπομπή της από τον ALPHAtv

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα στην εκπομπή της καλησπέρισε το τηλεοπτικό της κοινό με ένα μεγάλο χαμόγελο και στην συνέχεια έκανε μια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της σταματάνε για λίγες ημέρες από τον ALPHAtv και ανέφερε πόσο θα είναι εκτός τηλεόρασης.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε πως δεν θα μεταδοθεί η εκπομπή της την “Μεγάλη Εβδομάδα” και θα επιστρέψει στους δέκτες μας μετά το Πάσχα, λόγω των εορτών. Μπορεί να μην επιτρέπεται να βγει από το σπίτι της, ωστόσο θα περάσει αυτές τις ημέρες με την οικογένεια της και μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Δείτε αναλυτικά για πόσο καιρό σταματάει

«Καλησπέρα σας. Σήμερα λάμπει εδώ ο ουρανός και ο ήλιος και μπαίνουμε με άλλη διάθεση και με άλλη ψυχολογία. Να σας πω και κάτι από αυτά τα λίγα που έχω ακούσει για την άλλη εβδομάδα, την Μεγάλη Εβδομάδα δηλαδή, ο καιρός θα είναι μάλλον έτσι γλυκός – ανοιξιάτικος.

Ο καιρός επηρεάζει τη διάθεση, τις ψυχές μας, τη δύναμη μας. Επηρεάζει πολλά πράγματα. Έχουμε επηρεαστεί και εμείς πολύ αυτές τις ημέρες με το θέμα κλεισίματος εντός σπιτιού. Την άλλη εβδομάδα όπως σας έχω πει κάθε χρόνο, δεν έχουμε εκπομπή και εμείς μέσα θα είμαστε. Πιο μέσα από ποτέ. Μέχρι τη βεράντα και πολύ είναι. Θα σας πούμε τα νέα μόλις γυρίσουμε. Δέκα ημέρες να κάτσουμε στο σπιτάκι μας να πάρουμε μια ανάσα, είναι σπουδαίο πράγμα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη εκπομπή ALPHAtv

Ωστόσο, να πούμε πως λίγο πριν σταματήσει η Ελένη Μενεγάκη από τον ALPHAtv πήρε την "εκδίκηση" της. Οι φωτιές που έχει ανάψει η λαμπερή παρουσιάστρια στον κανάλι είναι πολλές και... πολύ δυσάρεστες για όλους τις τους αντιπάλους. Η «βασίλισσα» της τηλεόρασης όπως φαίνεται παίρνει... αθόρυβα την "εκδίκησή" της για όσους βιάστηκαν να που πως... η μπογιά της πέρασε. Διαβάστε εδώ αναλυτικά τι συμβαίνει με την Ελένη Μενεγάκη και την καθημερινή εκπομπή της.