Κι όμως! Η Μαρία Σολωμού... πάχυνε!

Όλα όσα αποκάλυψε για την καραντίνα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κι όμως! Η Μαρία Σολωμού... πάχυνε!

Και όμως πήρε κιλά και η Μαρία Σολωμού εν μέσω πανδημίας. Δείτε αναλυτικά όλα όσα αποκάλυψε για την καραντίνα της, μιας και η ίδια δεν δίστασε να μιλήσει για τα πάντα και για το ότι πάχυνε!

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη μέσω skype, το βράδυ της Πέμπτης στο Live Tonight και τους Γρηγόρη Αρναούτογλου και Νικόλα Ράπτης.

Όλα όσα αποκάλυψε η Μαρία Σολωμού για την καραντίνα που την πάχυνε

Η ηθοποιός περιέγραψε την καθημερινότητά της εν μέσω καραντίνας, ενώ αποκάλυψε πως έχει πάρει μόλις ένα κιλό, αλλά και ότι νηστεύει. Ωστόσο όπως και πολλοί άλλοι μας η ίδια αποκάλυψε πως επίσης θα ήθελε να κουρευτεί, ωστόσο ακόμα δεν το έχει τολμήσει να το κάνει μόνη της.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Έχω πάρει ένα κιλό. Δεν τρώω πολύ. Θέλω να κουρευτώ εδώ και πάρα πολύ καιρό. Κάνω διάφορα. Κάνω γυμναστική κάθε μέρα. Δεν έκανα πριν. Τώρα κάνω κάθε μέρα ένα πρόγραμμα που βλέπω στο YouTube. Νηστεύω, κρατάω όλη τη Σαρακοστή».

Εν μέσω καραντίνας ξεκινάει νέο σίριαλ

Η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πως δεν μπορεί να κάτσει καθόλου σε ησυχία μέσα στο σπίτι και έτσι ετοιμάζεται να κάνει θαύματα ακόμα και τώρα που βρίσκεται σε καραντίνα.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν στη Σίσσυ Χρηστίδου, η Μαρία Σολωμού πρόκειται να λάβει μέρος σε ένα νέο πρότζεκτ του Γιώργου Φειδά, το οποίο επί της ουσίας θα είναι ένα σίριαλ που θα γυρίζει ο κάθε ηθοποιός στο σπίτι του.

Η ίδια μάλιστα δήλωσε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με την ιδέα και δεν μπορεί να περιμένει μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, ενώ πριν από λίγο καιρό δε δίστασε να εκφράσει το παράπονό τους που λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας δεν μπορεί να δει τον γιο της!

«Μέσα σε όλο αυτό που ζούμε, χτυπάει ένα τηλέφωνο, με παίρνει ο Γιώργος Φειδάς και μου λέει, "ρε συ Μαρία σκέφτηκα να κάνουμε ένα σίριαλ τώρα, έτσι όπως είμαστε, από τα σπίτια μας". Τέσσερις φίλες που μιλάνε στο τηλέφωνο» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού.

«Είναι τέλειο! Μια παρέα τεσσάρων κοριτσιών, οι οποίες μιλάνε λίγο πριν μας πιάσει ο κορονοϊός. Είναι η Μαρία Κωνσταντάκη, η Σύλβια Δελικούρα, η Κατερίνα Θεοχάρη και εγώ. Με χαρακτήρες, γραμμένο σενάριο κανονικά και ο καθένας τραβάει τον εαυτό του. Πρέπει να σκηνοθετήσουμε μόνοι μας, να ντυθούμε μόνοι μας, να βρούμε το κάδρο μας, το φως μας, να βαφτούμε, να μάθουμε τα λόγια» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις αναλυτικές δηλώσεις της για το νέο σίριαλ που ετοιμάζει: