Με αέρα μοντέλου η κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα - Δείτε τη να ποζάρει

Εντυπωσιακή εμφάνιση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με αέρα μοντέλου η κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα - Δείτε τη να ποζάρει

Με αέρα μοντέλου η κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα. Δείτε την να ποζάρει στην νέα της ανάρτηση άκρως εντυπωσιακή με το αέρινο φόρεμα της που είναι καλοκαιρινό και πραγματικά υπέροχο.

Μπορεί να δουλεύουμε πλέον από το σπίτι, ωστόσο μπορούμε και να βρούμε κομμάτια που είναι τόσο άνετα αλλά και μοντέρνα για να φορέσουμε όταν βγούμε από το σπίτι. Ένα από αυτά είναι και το φόρεμα της Σοφίας Καρβέλα.

Η Σοφία Καρβέλα είναι μια γυναίκα με στυλ, ένα ιδιαίτερο στυλ το οποίο υποστηρίζει χρόνια τώρα. Η ίδια έχει αδυναμία στα μίντι φορέματα, ακόμα και στα απλά t shirt και τζιν, ωστόσο πάντα κάνει τις εμφανίσεις της να έχουν πάντα ενδιαφέρον και το πιο πρόσφατο look της δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Η ίδια πόζαρε λογαριασμό της στο Instagram με μια πολύχρωμη τουνίκ με ένα ζωηρό φλοράλ μοτίβο στις αποχρώσεις του μπλε, του κίτρινου του πράσινου και του φούξια από το δημοφιλές brand, Dodo Bar Or και έμοιαζε με μοντέλο. Το συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα σανδάλια και έτσι έκανε μια πολύ ξεχωριστή εμφάνιση.

Έτσι αν βαρεθείς κοίτα το look της πάρε ιδέες και ετοιμάσου να ξεχωρίσεις όταν βγεις ξανά έξω.Πριν λίγο καιρό μάλιστα η ίδια βρήκε και μια θεραπεία που ταιριάζει στη κάθε μια μας ξεχωριστά

Δείτε εδώ την ανάρτηση της:

Ποια είναι η Σοφία Καρβέλα η κόρη της Άννας Βίσσης

Η Σοφία Καρβέλα, κόρη της Άννας Βίσση και του Nίκου Καρβέλα, γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου του 1983.

Σπούδασε υποκριτική και σκηνοθεσία στη Νέα Υόρκη, όπου πήγε από ηλικία 17 ετών, ενώ ταυτόχρονα εργαζόταν σε καταστήματα ρούχων.

Αργότερα, με τη συνεργασία της γνωστής Ελληνοαμερικανίδας σχεδιάστριας Patricia Field, ακολούθησε άλλη επαγγελματική σταδιοδρομία δημιουργώντας τη δική της σειρά ρούχων με την επωνυμία Skar.