Δεύτερη παραίτηση σε μια ήμερα στο Opentv

Ποιος παραιτήθηκε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεύτερη παραίτηση σε μια ήμερα στο Opentv

Δεύτερη παραίτηση σε μια ήμερα στο Opentv. Ποιος αποχώρησε από το κανάλι μέσα σε λίγες ώρες από την πρώτη παραίτηση που έγινε; Τι αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού για το περιστατικό.

Δύο δυνατές αποχωρήσεις έγιναν στο Open μέσα σε δύο ημέρες. Μετά την παραίτηση του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης και Ειδήσεων Δημήτρη Μιχαλέλη, πριν από λίγο ο σταθμός ανακοίνωσε την παραίτηση του Διευθυντή Ειδήσεων Στράτου Μπαλή.

Η ανακοίνωση του Open:

Στράτος Μπάλης παραίτηση Open

«Το OPEN ανακοινώνει την αποδοχή της παραίτησης του κ. Στράτου Μπαλή από τη θέση του διευθυντή ειδήσεων και τον ευχαριστεί θερμά για την ουσιαστική συνεισφορά του στη διαμόρφωση και λειτουργία του ειδησεογραφικού τμήματος του σταθμού». Στο κανάλι ωστόσο έσκασε και μια εγκυμοσύνη

Τι ανέφερε το κανάλι και για την πρώτη παραίτηση

Σε μια επίσημη ανακοίνωση προέβη νωρίς το πρωί της Πέμπτης 9/4 ο τηλεοπτικός σταθμός OPENtv αποκαλύπτοντας πως γίνεται δεχτεί η παραίτηση του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης και Ειδήσεων.

Η ανακοίνωση του σταθμού Open

Ανακοινώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του τηλεοπτικού σταθμού OPEN κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης και Ειδήσεων Δημήτρη Μιχαλέλη.

Το OPEN τον ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία και την προσφορά του στον τομέα Ενημέρωσης του σταθμού και του εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά επαγγελματικά του βήματα.

Να σημειώσουμε πως πριν από μερικές μέρες, ο Δημήτρης Μιχαλέλης είχε υπερασπιστεί τον ενημερωτικό τομέα του καναλιού για τις επιθέσεις που είχε δεχτεί για ένα ρεπορτάζ στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, με μια αιχμηρή ανάρτησή του. Παράλληλα, ενημέρωνε ότι το κανάλι έχει προσφύγει στο ΕΣΡ.

"... Προφανώς κάποιοι την Ενημέρωση την αντιλαμβάνονται είτε ως αστείο, είτε ως «σενάριο συνωμοσίας», ή ακόμη κι ως πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης.

Επειδή όμως εμείς στις Ειδήσεις του ΟΡΕΝ δεν την αντιλαμβανόμαστε με κάποιον από αυτούς τους τρόπους...
κι επειδή η ευθύνη μας απέναντι στους Πολίτες -ιδίως αυτό το διάστημα- πρέπει να είναι ΑΠΟΛΥΤΗ, πριν από λίγη ώρα εστάλη στο ΕΣΡ επιστολή. Προσφεύγουμε αυτοβούλως για όσα κακοηθέστατα έχουν αναφερθεί για την τηλεοπτική κάλυψη της περασμένης Δευτέρας στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης.

Διότι το ΕΣΡ είναι το μόνο αρμόδιο να κρίνει.

Και μετά... βλέπουμε!

(σ.σ: προφανώς και εστάλη στο ΕΣΡ όλο το υλικό)".

TAGS