Γιώργος Τσαλίκης: H απίστευτη ανάρτηση με την Άντζελα Δημητρίου και τον... κορωνοϊό

Τι έγραψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Τσαλίκης: H απίστευτη ανάρτηση με την Άντζελα Δημητρίου και τον... κορωνοϊό

H απίστευτη ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη με την Άντζελα Δημητρίου και τον κορωνοϊό. Τι ανέβασε ο τραγουδιστής και ποιο το μήνυμα που έγραψε κάτω από την λεζάντα της φωτογραφίας στο Instagram.

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι λάτρης των social media, και κάθε μέρα ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από την προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

O γνωστός τραγουδιστής, το βράδυ της Πέμπτης ανάρτησε φωτογραφία του μαζί με την Άντζελα Δημητρίου.

Να θυμίσουμε ότι οι δύο τραγουδιστές ήταν προγραμματισμένο να συνεργαστούν τον περασμένο Οκτώβρη, με την Άντζελα Δημητρίου να αποχωρεί ξαφνικά από το σχήμα λίγο πριν την πρεμιέρα και να δημιουργείται μια κόντρα μεταξύ τους.

"Με την Άντζελα κρατήσαμε τις αποστάσεις πριν τον κορωνοιό !! Χαχαχαχα...Ήμασταν πολύ μπροστά τελικά...

Από την ημέρα της φωτογράφησης για μια συνεργασία που δεν έγινε ποτέ βρήκα αυτή τη φωτογραφία στο κινητό μου σκαλίζοντας πρόσφατες αναμνήσεις και γέλασα πολύ. Τι είναι τελικά η κωμωδία ;;; Δράμα + χρόνος !!!" έγραψε με χιουμοριστική διάθεση ο Γιώργος Τσαλίκης. Να θυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες έκανε και το τεστ για τον ιό

Δείτε την ανάρτηση του:

H ιστορία πίσω από την "κόντρα" τους

Η είδηση ότι η Άντζελα Δημητρίου αποχώρησε ξαφνικά από το 4711, αλλά και οι δηλώσεις που έκανε ύστερα προκάλεσε πανζουρλισμό.

«Η επιχείρηση 4711 δηλώνει, μετά τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες, ότι η συμφωνία με την κυρία Άντζελα Δημητρίου η οποία είχε γίνει από τον Ιούνιο του 2019, ήταν εξ΄ αρχής σαφής και ξεκάθαρη.

Θα εμφανιζόταν ως guest στο Live clubbing πρόγραμμα του μαγαζιού.

Ο λόγος της αποχώρησής της, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα μας κι ενώ όλα ήταν έτοιμα, ήταν η διαφωνία της σε δυο προσχέδια αφίσας. Παρ’ολο που έγιναν συζητήσεις να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη, η οποία πάντα θα πρέπει να εξυπηρετεί το ιδιαίτερο concept του μαγαζιού, η Κυρία Δημητρίου δεν ήτανε διατεθειμένη να συζητήσει τίποτα περαιτέρω και αποχώρησε.

Ο κύριος Τσαλίκης δεν γνώριζε τίποτα και πληροφορήθηκε για την αποχώρηση της κυρίας Δημητρίου, απο την επιχείρηση.

Ευχόμαστε στην κυρία Δημητρίου καλή συνέχεια.

Σας περιμένουμε κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή νωρίς στο φιλόξενο χώρο μας να το ζήσουμε αλλιώς.

Με εκτίμηση,
4711.»