Survivor: Ο Χάρης Γιακουμάτος «κατέστρεψε» τον γάμο του μετά από 4 χρόνια

Η αποκάλυψη στον αέρα του OPEN

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor: Ο Χάρης Γιακουμάτος «κατέστρεψε» τον γάμο του μετά από 4 χρόνια

Μετά από 4 χρόνια γάμου, ο Χάρης Γιακουμάτος, ο πρώην παίκτης του Survivor, «κατέστρεψε» το γάμο του. Συγκεκριμένα, ο ίδιος πήρε την απόφαση με τη σύζυγο του και μητέρα του παιδιού του, να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σήμερα το πρωί με αποκλειστικές πληροφορίες που είχε η δημοσιογράφος του «Ευτυχείτε». Μάλιστα, έδωσαν και λεπτομέρειες για το τέλος της σχέσης του ζευγαριού.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή, ο Χάρης Γιακουμάτος και η σύζυγος του, Μαρία Πανουσάκη, μετά από 4 χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισαν να χωρίσουν. Το ζευγάρι μάλιστα να σημειώσουμε πως πριν περίπου τρία χρόνια έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι. Ένα υγιέστατο αγοράκι που βαφτίστηκε τον Σεπτέμβρη του 2018.

Νονοί του νεοφώτιστου Δημήτρη, που πήρε το όνομά του από τους... συνονόματους γονείς του Χάρη και της Μαρίας, ήταν οι κουμπάροι του ζευγαριού, Δημήτρης Κοκονάκης και Ηρώ Λειβαθηνού. Μάλιστα, δείτε εδώ το πρόσωπο της συζύγου του Χάρη Γιακουμάτου, αλλά και τον γιο του.

Ωστόσο εκτός από τον Χάρη Γιακουμάτο που «κατέστρεψε» το γάμο του μετά από 4 χρόνια, χώρισε και η πρώην παίκτρια του Survivor Κατερίνα Δαλάκα

Χώρισε η Κατερίνα Δαλάκα από το Survivor με τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Λίγο πριν τον Πάσχα το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους ύστερα από περίπου δυο χρόνια σχέσης, ωστόσο φίλοι λένε πως δεν είναι οριστικό.

Η απόφασή να χωρίσουν πάρθηκε πριν το Πάσχα και πέρασαν αυτές τις μέρες χωριστά, με τους φίλους τους να μιλούν για χωρισμό που δεν είναι οριστικός.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, το ζευγάρι, λίγο πριν το Πάσχα έδωσε τέλος στη σχέση του, χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει τον λόγο που συνέβη αυτό.

Ωστόσο πριν λίγο καιρό το αγαπημένο ζευγάρι είχε πάει μαζί διακοπές και συγκεκριμένα έκαναν και σαφάρι στην Αφρική. Δείτε τις μαγευτικές φωτογραφίες τις οποίες είχε δημοσιεύσει η αθλήτρια από το ταξίδι τους εκεί.

TAGS