O Αλέξης Γεωργούλης "ξεσπά" - "Όλοι συμβάλλουν και έχουν δικαιώματα"

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
O Αλέξης Γεωργούλης

O Αλέξης Γεωργούλης "ξεσπά" και παίρνει την δικιά του θέση στον αγώνα των καλλιτεχνών."Όλοι συμβάλλουν και έχουν δικαιώματα", ανέφερε χαρακτηριστικά στο βιντεάκι του.

Στο συγκεκριμένο βίντεο ο Αλέξης Γεωργούλης δεν διστάζει να μιλήσει για την σοβαρότητα του θέματος και να τονίσει μάλιστα την προσοχή όλων. Ο ευρωβουλευτής και ηθοποιός θέλησε να δείξει την αναγκαιόητα όλων των συντελεστών που χρειάζονται για το θέαμα.

Δείτε το βίντεο με τον Αλέξη Γεωργούλη που "ξεσπά" κατά της πανδημίας

Για να παραχθεί ένα σήριαλ, μια ταινία, μια θεατρική παράσταση και όχι μόνο. Θέλοντας να δώσει "φως" σε όσουν δεν ξέρουν για τον "αγώνα" που υπάρχει πίσω από τις κάμερες, ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί ένα εύστοχο βίντεο, όπου δείχνει τι αλλαγές έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός και τόνισε πως όλοι οι συνεργάτες είναι αναγκαίοι και χρειάζονται για να γίνει σωστή δουλειά.

Τι επηρέασε τον Αλέξη Γεωργούλη

Σύνδεση μέσω skype είχε ο Αλέξης Γεωργούλης με την εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου "Έλα χαμογέλα". Ο ηθοποιός μίλησε για την πανδημία, την αιμοδοσία που οργάνωσε αλλά και για το ξέσπασμα κατά των ευρωβουλευτών που είχε κάνει η Βάνα Μπάρμπα.

Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης μίλησε στην εκπομπή του Open για τις δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα που οργανώνει στο πλαίσιο του κορωνοϊού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως αντιμετωπίζει την καραντίνα ο ίδιος αλλά και οι κάτοικοι της Λάρισας καθώς και σε άλλα θέματα που αφορούν στα προσωπικά του σχέδια και σκέψεις.

Ο ίδιος βρίσκεται τώρα στην Λάρισα μαζί με την μητέρα του, ενώ μίλησε στην Σίσσυ Χρηστίδου και για την εθελοντική αιμοδοσία, αν δεν το ξέρατε, σας έχουμε όλες τις πληροφορίες στην οποία κάλεσε τους πολίτες. Ακόμα ωστόσο δέχτηκε και ερώτηση αναφορικά με τα όσα είχε πει η Βάνα Μπάρμπα σε ανάρτησή της για τους ευρωβουλευτές.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί με τα όσα απάντησε ο Γεωργούλης