Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει τα "παραπανίσια" κιλά που πήρε - "Τώρα έκοψα και εγώ..."

Τα είπε όλα

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει τα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει τα "παραπανίσια" κιλά εν μέσω καραντίνας και το πως ξεπέρασε την αίσθηση λαιμαργίας. "Τώρα έκοψα και εγώ τη ζάχαρη για λίγο για να δούμε άσπρη μέρα", ανέφερε μέσα σε όλα.

Η παρουσιάστρια με αφορμή τη δήλωση του Χρίστου Αντωνιάδη, που αποκάλυψε πως στην καραντίνα πήρε τρία κιλά, θέλησε και εκείνη να σχολιάσει τα δικά της κιλά και το αν πήρε ή όχι.

Όλα όσα ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα "παραπανίσια" κιλά

Η ίδια ανέφερε λοιπόν πως όντως και εκείνη πήρε δύο κιλά και τόνισε πως τώρα ξεκίνησε δίαιτα και έκοψε τελείως τη ζάχαρη, λέγοντας, «O Χρίστος Αντωνιάδης είπε πως πήρε τρία κιλά στην καραντίνα. Και εγώ πήρα δύο. Έχω ξεκινήσει αυστηρή δίαιτα και διατροφή κόβοντας ό,τι μπορώ σε ζάχαρη. Μου είχε φέρει ο Θέμης κάτι μπακλαβαδάκια… Αυτά τα πολύ μικρά. Τώρα έκοψα και εγώ τη ζάχαρη για λίγο για να δούμε άσπρη μέρα, γιατί έρχεται και το καλοκαιράκι».

Δέχτηκε την πρόκληση η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ο Νίκος Μουτσινάς προκάλεσε την Φαίη Σκορδά να φορέσει παπούτσια Σταματίνα Τσιμτσιλή, η παρουσιάστρια ανταποκρίθηκε στην πρόκληση και με τη σειρά της προκάλεσε την Σταματίνα Τσιμτσιλή να φορέσει παπούτσια Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης.

Το πρωί της Δευτέρας, η παρουσιάστρια έβγαλε λοιπόν τα τακούνια και η Κατερίνα και ο Κρατερός "βρέθηκαν" στα πόδια της.

Η πρόκληση με τα παπούτσια ωστόσο δεν σταματάει εδώ, καθώς η παρουσιάστρια του Happy Day προκάλεσε την Κατερίνα να φορέσει παπούτσια ή μπλούζα Ναταλία Γερμανού.