Υπεβλήθη σε επέμβαση ο Νίκος Στραβελάκης - Τι συνέβη

Όλες οι λεπτομέρειες

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Υπεβλήθη σε επέμβαση ο Νίκος Στραβελάκης - Τι συνέβη

Υπεβλήθη σε επέμβαση ο Νίκος Στραβελάκης. Τι συνέβη και για ποιο λόγο πήγε στο νοσοκομείο ο γνωστός δημοσιογράφος. Όλες οι λεπτομέρειες για την υγεία του και την αιτία που αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αυτό.

Στο νοσοκομείο εισήχθη για προγραμματισμένη επέμβαση ο δημοσιογράφος Νίκος Στραβελάκης. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και εκτός απροόπτου θα επιστρέψει στα καθήκοντά του, σε ραδιόφωνο και τηλεόραση, στον ΣΚΑΪ, την επόμενη βδομάδα όπως έγραψαν οι typologies.

Εμείς να του ευχηθούμε περαστικά και καλή ανάρρωση, ωστόσο στο νοκομείο βρέθηκε πριν λίγες ημέρες και ο Σάκης Τανιμανίδης. Τι συνέβη;

Λίγο πριν την επέμβαση ο Νίκος Στραβελάκης έκανε ένα σαρδάμ στον αέρα του ΣΚΑΙ

Ένα σπάνιο σαρδάμ έκανε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, Νίκος Στραβελάκης, όταν στη συζήτηση ήταν το θέμα του κορονοϊού και η εξάπλωσή του στην Ισπανία.

Ο Νίκος Στραβελάκης που διακρίνεται για τη σοβαρότητά του και την εγκυρότητά του στη μετάδωση των ειδήσεων είχε κυριολεκτικά μια πολύ άτυχη στιγμή, καθώς το σαρδάμ του στον ΣΚΑΙ είναι τουλάχιστον σπάνιο.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο παρουσιαστής ανέφερε «Περιμένουμε τα νεότερα από την Ισπανία, που ελπίζουμε να είναι το ίδιο εφιαλτικά»