Ιωάννα Τούνη: Ξεχωρίσαμε αυτά τα 3 γυαλιά ηλίου από την νέα συλλογή των Ranjers

Σούπερ και σε προσιτή τιμή

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Ιωάννα Τούνη: Ξεχωρίσαμε αυτά τα 3 γυαλιά ηλίου από την νέα συλλογή των Ranjers

Σας έχουμε ξεχωρίσει 3 ζευγάρια γυαλιών ηλίου από την νέα συλλογή των Ranjers που είναι το νέο επαγγελματικό εγχείρημα της Ιωάννας Τούνη. Δείτε παρακάτω αυτά που μας εντυπωσίασαν περισσότερο. Για όλα τα γούστα και σε προσιτές τιμές.

Η Ιωάννα Τούνη ως γνωστών έχει μια εταιρία με ρούχα μαζί με τη καλή της φίλη Στέλα Πάσσαρη, την οποία και γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το My Style Rocks. Η συγκεκριμένη εταιρία ονομάζεται Bubblegum, ενώ πλέον η Τούνη έχει "ανοιχτεί" και στον χώρο των γυαλιών ηλίου τα οποία και η ίδια λατρεύει.

Το νέο επαγγελματικός της εγχείρημα ακούει στο όνομα Rangers και πρόκειται για ένα e-shop στο οποίο μπορεί να κανείς να βρει τα πιο μοδάτα γυαλιά ηλίου. Μάλιστα οι τιμές είναι αρκετά προσιτές αφού αυτά δεν κοστίζουν πάνω από 50 ευρώ. Δείτε παρακάτω ποια σας έχουμε διαλέξει. Βρήκαμε τρία κομμάτια, σε τρία διαφορετικά σχέδια τα οποία μας άρεσαν πολύ.

Αυτά είναι τα 3 γυαλιά ηλίου από την συλλογή των Ranjers της Ιωάννας Τούνη, τα οποία και έχουμε ξεχωρίσει

Όπως είπαμε λοιπόν βρήκαμε τρία ζευγάρια τα οποία και μας ενθουσίασαν, ωστόσο πρέπει να σας πούμε ότι στο επίσημο site υπάρχουν πολλά σχέδια για όλα τα γούστα. Αυτά που σας έχουμε είναι σε τιμές γύρω στα 40 ευρώ και παρακάτω σας παραθέτουμε τις φωτογραφίες τους, αλλά και τα λινκ από όπου μπορείτε να τα βρείτε.

Ωστόσο σας έχουμε ξεχωρίσει και τρεις φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη, που έριξαν το Instagram όταν ανέβηκαν. Δείτε της εδώ. Αναστενάξαμε! Και πάμε βουρ για τα γυαλιά ηλίου. Σας έχουμε παρακάτω τις τρεις μας επιλογές. Είναι ότι πιο in για το καλοκαίρι. Σας το λέω θα κάνουν χαμό!

Ζευγάρι 1: Canada Black

37.90 €

γυαλιά ηλίου Rnagers συλλογή Ιωάννας Τούνη

Μπορείτε να τα βρείτε εδώ

Ζευγάρι 2: Serial leopard

39.90 €

καφέ γυαλιά Rangers από συλλογή Ιωάννας Τούνη

Μπορείτε να τα βρείτε εδώ

Ζευγάρι 3: Malibu black

38.90 €

στρογγυλά μαύρα γυαλιά Rangers Ιωάννα Τούνη

Μπορείτε να τα βρείτε εδώ