Η Σοφία Μουτίδου άλλαξε look - Θα πάθετε πλάκα

Της πάει πάρα πολύ

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Η Σοφία Μουτίδου άλλαξε look - Θα πάθετε πλάκα

Η Σοφία Μουτίδου άλλαξε look και θα πάθετε πλάκα με την αλλαγή της. Η ίδια εδώ και καιρό είχε το ίδιο στυλ στα μαλλιά της, όμως πλέον αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή, η οποία της πάρει πάρα πολυ.

Μια αλλαγή στην εμφάνισή της αποφάσισε να κάνει η Σοφία Μουτίδου, και να υιοθετήσει ένα πιο μοντέρνο look στα μαλλιά.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της σε ένα ασύμμετρο καρέ δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.Την ανανέωση αυτή στην εικόνα της θέλησε να μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς της φίλους δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Φρέσκο μαλλάκι από τη tzouliavar!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Σοφία Μουτίδου, η ηθοποιός πριν λίγο καιρό είχε ξεσπάσει. Τι είχε συμβεί;

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της.

Λίγα λόγια για την Σοφία Μουτίδου που άλλαξε look

Η Σοφία Μουτίδου (18 Απριλίου 1972, Θεσσαλονίκη) είναι Ελληνίδα ηθοποιός, κωμικός και παρουσιάστρια. Έγινε ευρύτερα γνωστή μέσω της τηλεοπτικής σειράς του ANT1, Το Καφέ της Χαράς

.Η Σοφία Μουτίδου γεννήθηκε στις 18 Απριλίου του 1972 στη Θεσσαλονίκη στην οποία σπούδασε νομική στο Τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει δίπλωμα άσκησης δικηγορίας.[εκκρεμεί παραπομπή] Με την άφιξη της στην Αθήνα, έδειξε κλίση προς την τέχνη του θεάτρου και έτσι σπούδασε υποκριτική. Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές, σε θεατρικές παραστάσεις ενώ συμμετείχε ως συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του Mega, Όμορφος Κόσμος το πρωί.

Έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1, Το καφέ της Χαράς, όπου υποδυόταν την Κυρά Δασκάλα

Δίδασκε υποκριτική στη δραματική σχολή της Μιμή Ντενίση[4] και το 2012 άρχισε να ασχολείται με το stand up comedy.

Στις βουλευτικές εκλογές του 2019 έθεσε υποψηφιότητα στην Α΄ Θεσσαλονίκης με το Κίνημα Αλλαγής αλλά δεν εκλέχθηκε.Η Σοφία Μουτίδου διατηρει επισης ψυχαγωγικό κανάλι στη πλατφόρμα YouTube.