Θα πάθεις σοκ μόλις δεις την Ξένια από το Survivor - Έχει γίνει άλλος άνθρωπος

Τρομερή αλλαγή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα πάθεις σοκ μόλις δεις την Ξένια από το Survivor - Έχει γίνει άλλος άνθρωπος

Είναι σίγουρο πως μόλις δεις πώς είναι σήμερα, η Ξένια που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, θα πάθεις κανονικό σοκ, μιας και έχει γίνει άλλος άνθρωπος, λίγα χρόνια μετά το τέλος του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης στο οποίο συμμετείχε.

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε λάβει μέρος στη δεύτερη σεζόν του ριάλιτι και είχε τραβήξει πάνω της την προσοχή, τόσο με τις ικανότητές στο παιχνίδι όσο και με τον ήσυχο χαρακτήρα της.

Μπορεί να μην κατάφερε να προχωρήσει πολύ μακριά στο Survivor, ωστόσο η Ξένια φαίνεται πως έχει αλλάξει για τα καλά την εμφάνισή της τα τελευταία χρόνια και έχει γίνει άλλος άνθρωπος!

Μιας και είπαμε ωστόσο για το Survivor, τα έμαθες για τον Μισθοφόρο που βρίσκεται σε σχέση με μία κουκλάρα; Δες την εδώ και θα "μείνεις"!

Έτσι είναι σήμερα η Ξένια από το Survivor

Με μία βόλτα που κάναμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι αλήθεια πως "μείναμε" μιας και οι φωτογραφίες της, είναι η μία καλύτερη από την άλλη!

Ρίξτε μια ματιά και θα καταλάβετε τι λέμε!

Ο Χάρης Γιακουμάτος που ήταν στο Survivor μαζί με την Ξένια, χώρισε με τη γυναίκα του

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σήμερα το πρωί με αποκλειστικές πληροφορίες που είχε η δημοσιογράφος του «Ευτυχείτε». Μάλιστα, έδωσαν και λεπτομέρειες για το τέλος της σχέσης του ζευγαριού.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή, ο Χάρης Γιακουμάτος και η σύζυγος του, Μαρία Πανουσάκη, μετά από 4 χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισαν να χωρίσουν. Το ζευγάρι μάλιστα να σημειώσουμε πως πριν περίπου τρία χρόνια έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι. Ένα υγιέστατο αγοράκι που βαφτίστηκε τον Σεπτέμβρη του 2018.

Νονοί του νεοφώτιστου Δημήτρη, που πήρε το όνομά του από τους... συνονόματους γονείς του Χάρη και της Μαρίας, ήταν οι κουμπάροι του ζευγαριού, Δημήτρης Κοκονάκης και Ηρώ Λειβαθηνού. Μάλιστα, δείτε εδώ το πρόσωπο της συζύγου του Χάρη Γιακουμάτου, αλλά και τον γιο του.

TAGS