Ποιο ΣΚΑΙ; Έκλεισε με τον ALPHA η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Έριξαν την «βόμβα» στο Πρωινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ποιο ΣΚΑΙ; Έκλεισε με τον ALPHA η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ποιο ΣΚΑΙ; Όπως μετέφερε τόσο το Πρωινό, όσο και το Ευτυχείτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκλεισε με τον ALPHA και όχι με τον σταθμό του Φαλήρου, όπως αρχικά λεγόταν. Ενώ αποκαλύφθηκε και ο λόγος που τελικά στράφηκε προς άλλο κανάλι.

Μετά την αποχώρηση της από το GNTM, αλλά και γενικά από το STAR ψάχνει νέα τηλεοπτική στέγη για τη νέα σεζόν. Παρόλο που το ριάλιτι μοντέλων επιστρέφει και πρόκειται να είναι πιο ανατρεπτικό από ποτέ. Αφού, θα δούμε και αγόρια και κορίτσια και έχουμε το trailer.

Σύμφωνα λοιπόν με τις δυο εκπομπές η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκλεισε με το κανάλι του ALPHA και ακόμη βρίσκεται σε συζητήσεις για το πρόγραμμα που θα συμμετέχει. Μπορεί να λεγόταν αρχικά πως θα βρίσκεται στους κριτές του show «The masked singer», ωστόσο τώρα λέγεται πως θα είναι κεντρική παρουσιάστρια σε αγαπημένο πρόγραμμα.

Όπως ανέφερε στον αέρα του Πρωινού η Φαίη Σκορδά υπάρχει περίπτωση να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του Bachelor του νέου show που ξεκινάει στο κανάλι.

Τι έλεγαν στο «Ευτυχείτε» για την συνεργασία Ηλιάνα Παπαηγεωργίου - ΣΚΑΙ πριν υπογράψει στον ALPHA

Όπως λεγόταν στην εκπομπή, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε κλείσει με το σταθμό του Φαλήρου, αφού στον ΣΚΑΙ βρίσκεται ήδη η μάνατζερ της, Έλενα Χριστοπούλου την οποία έχει σαν μητέρα της και ακολουθεί πιστά τις συμβουλές της.

Στο «Ευτυχείτε» αποκάλυψαν μέσα από ρεπορτάζ τους πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ μετά το οριστικό τέλος της από το GNTM και την αποχώρηση της από το STAR. Μάλιστα, το μοντέλο πριν από λίγες ημέρες επιβεβαίωσε το «διαζύγιο» με το ριάλιτι αφού όπως θα δείτε εδώ έκανε μια κίνηση μάτ.

Όπως ανέφερε επίσης το ρεπορτάζ της εκπομπής το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει είναι αυτό που είχε προοριστεί αρχικά για τον Σάκη Ρουβά. Ο λόγος για τον «The masked singer», ένας μουσικός διαγωνισμός μεταμφιέσεων, το οποίο είναι project που στην Ελλάδα θα δούμε για πρώτη φορά.

Μάλιστα, στο παλτό της εκπομπής δημιουργήθηκε μια μικρή ένταση ανάμεσα στον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Τζωρτζέλα Κόσιαβα. Καθώς, ο πρώτος έλεγε πως δεν ταιριάζει στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου ένα τέτοιο project, με την δεύτερη να λέει το αντίθετο.