«Έχω υπάρξει και bisexual» - Άφωνος ο Γιώργος Λιάγκας

Ποιος το είπε

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
«Έχω υπάρξει και  bisexual» - Άφωνος ο Γιώργος Λιάγκας

«Έχω υπάρξει και bisexual» είπε ο καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και άφησε άφωνο τον παρουσιαστή. Ποιος έκανε αυτή την τολμηρή αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή; Αποκαλύπτοντας παράλληλα γιατί δεν έγινε πατέρας.

Δηλώσεις στη μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο έκανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Ο γνωστός στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός, μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν θέλει να αποκτήσει παιδί, ενώ αναφέρθηκε και στις προσωπικές του επιλογές.

Η αποκάλυψη του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου που άφησε άφωνο τον Γιώργο Λιάγκα

«Δεν μπορούμε στη ζωή μας να τα έχουμε όλα. Εμένα προσωπικά δε με εμπνέει να έχω ένα παιδί που δε μπορώ να του παρέχω το τυπικό μοντέλο οικογένειας - καλώς ή κακώς αυτό είναι - που θα το κάνει να έχει καλύτερες βάσεις για να είναι πιο ευτυχισμένο και αν μη τι άλλο, να μην αντιμετωπίζει προβλήματα. Νωρίτερα στην εκπομπή είχαν χαρές, καθώς σήμερα είναι τα γενέθλια της Κατερίνας Γκαγκάκη. Οι συντελεστές της ετοίμασαν μια όμορφη έκπληξη με λουλούδια και τούρτα. Δείτε εδώ το βίντεο.

Για αυτό τον λόγο λοιπόν θεωρώ πως το να έμπαινα στη διαδικασία, θα μου ήταν πάρα πολύ εύκολο να κάνω ένα παιδί. Όχι μέσω παρένθετης μητέρας, κανονικά. Γιατί μέχρι τα 22 έχω υπάρξει και bisexual. Οπότε δεν είναι και τόσος κόπος να θυμηθείς, τόσα χρόνια, μετά στα 122, να ξανακάνεις κάτι για να αποκτήσεις παιδί» είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Όσο για το αν θα έβγαινε σε ρομαντικό δείπνο με τον Snik ή την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος δήλωσε ξεκάθαρα πως θα προτιμούσε τον Snik!

Δείτε το βίντεο: