Νέο μέλος στην οικογένεια της Μαριάντας Πιερίδη

H ανακοίνωση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Νέο μέλος στην οικογένεια της Μαριάντας Πιερίδη

Ένα νέο μέλος υποδέχτηκε η Μαριάντα Πιερίδη στην οικογένεια της. Η τραγουδίστρια έχει έναν γιο και παρέα με τον σύζυγο της, έχουν μια όμορφη οικογένεια. Η ίδια ωστόσο αγαπάει και πάρα πολύ τα ζωάκια και δεν χάνει ευκαιρία να μας το δείξει μέσω Instagram.

Η Μαριάντα Πιερίδη έχει μια πάρα πολύ όμορφη οικογένειά! Η πρώην τραγουδίστρια είναι full in love με τον σύζυγό της Δημήτρη Κατριβέση, ενώ ο γιος της Νικόλας είναι για εκείνη όλη της η ζωή. Η ίδια ωστόσο τρέφει μια τεράστια αγάπη προς τα ζώα. Γι’ αυτό τον λόγο, εδώ και μερικές μέρες έχει ένα νέο μέλος στην οικογένειά της, ένα πανέμορφο σκυλάκι, που την ονόμασε Κίρα. Η ίδια ωστόσο διαθέτει και κορμάρα και για αυτό μας αποκάλυψε τις ασκήσεις που κάνει.

Διαβάστε το σημαντικό μήνυμα που έστειλε μέσω Instagram η Μαριάντα Πιερίδη για το νέο μέλος της οικογένειας της

«Η Κίρα. Το καινούριο μέλος της οικογένειάς μας! Η Κίρα, οπως την ονόμασε ο Νικόλας μας, βρέθηκε πεταμένη, μαζί με τα 6 αδερφάκια της απο τον Πρόεδρο της Επιτροπής του Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς του Δήμου Αιγιαλείας στην Πελοπόννησο, Γιώργο Φραγκονικολόπουλο! Μόλις είδαμε την φωτογραφία της στα social, χωρίς δεύτερη σκέψη, αποφασίσαμε να την υιοθετήσουμε! Τα κουτάβια ήταν σε άθλια κατάσταση, αλλά με την φροντίδα αυτών των υπέροχων ανθρώπων είναι και τα 7 υγιέστατα! Χρειάζονται ομως άμεσα σπίτι‼️ Να είστε όλοι γεμάτοι υγεία και αγάπη! Συνεχίστε την υπέροχη δουλειά που κάνετε και εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σας!

Αντίθετα εύχομαι τα χειρότερα να συμβούν στη ζωή αυτού του ασυνείδητου που τα πέταξε, οπως και σε κάθε ασυνείδητο δίποδο! Όταν κάποιος είναι ικανός να κάνει κακό σε ένα ζωάκι, σύντομα θα το κάνει και σε άνθρωπο! Το νου σας λοιπόν εσεις που ξέρετε τέτοιους ή ακόμα χειρότερα ζείτε μαζί με ένα τέτοιο δίποδο!» έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram, μη μπορώντας να κρύψει τον θυμό της.

Δείτε την φωτογραφία:

Μαριάντα Πιερίδη οικογένεια