ANT1: Αυτός είναι ο καλεσμένος "βόμβα" του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω

Θα μιλήσει για όλα!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
ANT1: Αυτός είναι ο καλεσμένος

Ένα καλεσμένο "βόμβα" θα φιλοξενήσει σήμερα ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω. Ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα μιλήσει στον δημοσιογράφο του ANT1;

Ειδικότερα ο Χατζηνικολάου θα υποδεχτεί σήμερα Δευτέρα (25/5) τον Γιώργο Θεοφάνους. Η εκπομπή θα προβληθεί στις 00:00 το βράδυ, ενώ ο σπουδαίος συνθέτης θα μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τη ζωή στην Κύπρο, τις μεγάλες επιτυχίες και τη συνεργασία του με τους κορυφαίους ερμηνευτές της μουσικής μας σκηνής.

Αποκαλυπτική ήταν όμως και η συνέντευξη που είχε δώσει στην ίδια εκπομπή η Δέσποινα Βανδή. Δείτε εδώ τι αποκάλυψε για τον Φοίβο. Για αυτό τελείωσε η συνεργασία τους.

Από τον καλεσμένο "βόμβα" στον Λευτέρη Πετρούνια που άφησε "ξερό" τον Νίκο Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω του ANT1

Μαζί με την αγαπημένη του, Βασιλική Μιλλούση, ο χρυσός ολυμπιονίκης εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για όλους και για όλα.

«Καθώς περίμενα ότι θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες τον ερχόμενο Αύγουστο και ετοιμαζόμουν πυρετωδώς, είχα παράπονο ότι δεν με έβλεπε το σπίτι και το παιδί μου. Έχανα σημαντικές στιγμές γιατί από τριών, τεσσάρων μηνών και μετά αρχίζουν οι πρώτες όμορφες αντιδράσεις. Οπότε, ειλικρινά το λέω, αυτή η καραντίνα ήταν η πιο όμορφη περίοδος, ο πιο όμορφος μήνας και οι πιο όμορφες 53 μέρες της ζωής μου» είπε ο Ολυμπιονίκης, με σκοπό να εξηγήσει το λόγο για τον οποίο ευχαριστήθηκε τόσο αυτή την περίοδο.

Όσο για την κορούλα τους, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση είπαν: «Το μωρό λειτουργεί σαν συγκολλητική ουσία. Έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε περισσότερο, αν και εμείς σαν άνθρωποι έχουμε αντίθετες απόψεις και τσακωνόμαστε κάποιες φορές, όσον αφορά το παιδί όμως είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και βγάζουμε μια απόφαση μαζί».

Τέλος, ο Λευτέρης Πετρούνιας, μιλώντας για την αγαπημένη του σημείωσε: «Θεωρώ πως ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό της, την ίδια την καριέρα της, τα έβαλε ένα βήμα πιο πέρα προκειμένου, όταν είδε ότι αρχίζει η δική μου καριέρα να δυναμώνει, να με στηρίξει περισσότερο».