Καφέ της Χαράς: «Βόμβα» στο χωριό - Δολοφόνοι Τάσος και Κανέλα;

Απίστευτη ανατροπή στη σειρά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καφέ της Χαράς: «Βόμβα» στο χωριό - Δολοφόνοι Τάσος και Κανέλα;

Μια εξέλιξη «βόμβα» πρόκειται να σκάσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Καφέ της Χαράς». Είναι δολοφόνοι ο Τάσος και η Κανέλα; Μετά την εξαφάνιση της Χάιδως, αυτοί θα είναι οι κύριοι ύποπτοι.

Μπορεί τα γυρίσματα της αγαπημένης κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 να «πάγωσαν» την περίοδο της καραντίνας, ωστόσο αρχές Ιουνίου ξεκινάνε και πάλι και θα μας χαρίσουν απίστευτες στιγμές γέλιου. Βέβαια, δεν θα δούμε μόνο αστείες στιγμές, αλλά και... δραματικές.

Μια από τις πλοκές που θα μας απασχολήσει, θα είναι η μυστηριώδης εξαφάνιση της Χάιδως, όπου όπως όλοι πιστεύουν είναι νεκρή. Με το που γίνει λοιπόν αντιληπτή η εξαφάνιση της, όλο το χωριό θα ξεκινήσει να την ψάχνει.

Όταν όμως η έρευνα δεν θα αποδώσει καρπούς, σύμφωνα με το Mytv όλοι θα πιστεύουν πως ο Τάσος και η Κανέλα την σκότωσαν για να ζήσουν ελεύθεροι το πάθος τους. Για το λόγο αυτό, ο αστυνομικός θα τους συλλάβει.

Η Βάλια λίγη ώρα αργότερα θα καταφθάσει στο αστυνομικό τμήμα για να τους υπερασπιστεί, ωστόσο τα πράγματα περιπλέκονται. Όμως, ο Περίανδρος Πώποτας θα καταφτάσει την κατάλληλη ώρα, ο οποίος πείθει τον αστυνόμο να τους αφήσει ελεύθερους μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Λευτέρης τηλεφωνεί στην κόρη του, τη Γωγώ, και την ενημερώνει για όλα τα τελευταία γεγονότα. Εκείνη τη στιγμή, μάλιστα, μαθαίνει κάτι που ίσως αλλάξει όλα τα δεδομένα.

Να πούμε βέβαια, ότι στην σειρά θα δούμε με την επιστροφή της απίστευτες εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, δείτε εδώ πιο πρόσωπο «βόμβα» επιστρέφει και θα πάθετε πλάκα.

Τι συμβαίνει με την Χάιδω και θα είναι ύποπτοι για δολοφονία Τάσος και Κανέλα;

Σύμφωνα τώρα με το περιοδικό TV O’CLOCK και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, ένα πρόσωπο που εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το Κολοκοτρωνίτσι και εικάζεται πως ίσως είναι νεκρό, είναι η Χάιδω. Μετά από μια δημόσια σύγκρουση της Στέλλας με τον Πώποτα που χωρίζει το χωριό σε σεξιστές και φεμινιστές, η Χάιδω επαναστατεί και παίρνει το μέρος των γυναικών, καθώς όπως λέει έχει υπομείνει πολλά. Λίγες ώρες μετά, όμως, η Χάιδω εξαφανίζεται από το χωριό.

Ο Τάσος, η Αρετή αλλά και όλοι οι υπόλοιποι την ψάχνουν. Κανείς δεν την έχει δει, ούτε γνωρίζει πού μπορεί να έχει πάει. Οι υποψίες αρχίζουν να οργιάζουν. Με αρχηγό την Στέλλα, κάποιοι θεωρούν υπεύθυνο της εξαφάνισης τον Τάσο. Εικάζουν ότι μπορεί και να την έχει σκοτώσει. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;