Η επική ατάκα του Μάρκου Σεφερλή στον Αρναούτογλου - "Έκλαψε" η Μαρία Μπεκατώρου

Λιώσαμε στο γέλιο!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Η επική ατάκα του Μάρκου Σεφερλή στον Αρναούτογλου -

"Έκλαψε" η Μαρία Μπεκατώρου με την επική ατάκα που άκουσε από τον Μάρκο Σεφερλή. Σας έχουμε το βίντεο από το τρολ που έκανε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ήταν όλα τα λεφτά.

Για να πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή, μέσα από την εκπομπή Happy Day, είδαμε τις ειδήσεις του Σαββατοκύριακου. Μέσα σε όλα λοιπόν προβλήθηκαν και πλάνα από το Still Standing στο οποίο έπαιξε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αλλά και ο Μάρκος Σεφερλής.

Να σας πούμε ότι πρόκειται για την Golden edition του show το οποίο έχει αρχίσει να προβάλλεται τις τελευταίες Κυριακές, με αφορμή τον εορτασμό για τα 30 χρόνια ANT1. Παράλληλα το παιχνίδι, το οποίο παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου, επέστρεψε στην τηλεόραση για να καλυφθεί το κενό από το YFSF, το οποίο και δεν κατάφερε να επιστρέψει μετά και την διακοπή που επέφερε η πανδημία.

Έτσι λοιπόν αυτή την Κυριακή, όπως και την προηγούμενη, είδαμε διάσημα πρόσωπα να διαγωνίζονται για καλό σκοπό. Όπως είπαμε λοιπόν, ανάμεσα σε αυτούς βρέθηκε και ο Μάρκος Σεφερλής που σε κάποιο σημείο πέταξε μια ατάκα στον Αρναούτογλου και τους έκανε όλους να κλάψουν από το γέλιο.

Αυτή είναι η επική ατάκα που πέταξε ο Μάρκος Σεφερλής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και έκανε την Μαρία Μπεκατώρου να κλάψει

Μάρκος Σεφερλής, Μαρία Μπεκατώρου και Γρηγόρης Αρναούτογλου λοιπόν ήταν στο πλατό της εκπομπής με τους δύο άντρες να απαντούν σε ερωτήσεις, όπως είδαμε και στα πλάνα που πρόβαλλε η εκπομπή του Alpha. Σε κάποιο σημείο λοιπόν ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε σε ορισμένα πράγματα από το τηλεοπτικό του παρελθόν. Εκεί λοιπόν ο Μάρκος Σεφερλής με το αστείρευτο χιούμορ του, δεν κρατήθηκε και "τρόλαρε" τον Αρναούτογλου. Πάντως το κανάλι πήρε φωτιά με το Still Standing. Δείτε εδώ τα νούμερα που τους έκαναν όλους να τρελαθούν.

"Δεν υπάρχει πια ζώνη που να του κάνει του Αρναούτογλου"... [...] Μετά από 30 χρόνια αποτυχίας, τώρα είναι έτοιμος να κάνει επιτυχία". "Και πότε έκανες μια εκπομπή που να πέτυχε;" του είπε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής και όλοι λύθηκαν στα γέλια.

Ορίστε και το βίντεο