Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη στο Happy Day για το ατύχημα - «Έκανε έναν ελιγμό και...»

Φίλος της έπεσε από τη μηχανή του όταν...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη στο Happy Day για το ατύχημα - «Έκανε έναν ελιγμό και...»

Μια αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day, το πρωί της Δευτέρας. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό ένα ατύχημα που είχε καλός της φίλος. Ένα πατίνι μπήκε μπροστά του και έκανε ελιγμό να το αποφύγει, με αποτέλεσμα να πέσει.

Μετά την συνέντευξη που παραχώρησε στις κάμερες ο Κωνσταντίνος Αργυρός όπου μεταξύ άλλων, είπε ότι κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας με πατίνι, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε το λόγο και αναφέρθηκε στο απίστευτο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του καλός φίλος της.

Συγκεκριμένα, όπως είπε στον αέρα της εκπομπής, το ατύχημα ευτυχώς δεν ήταν τόσο σοβαρό. Ενώ, όπως εξομολογήθηκε όλα ξεκίνησαν, όταν ένα παιδί που οδηγούσε πατίνι έκανε έναν περίεργο ελιγμό και για να το αποφύγει και να μην πέσει πάνω του με τη μηχανή του ο φίλος της, τράκαρε.

Ωστόσο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε και μια αποκάλυψη για τα παιδιά της στον αέρα της εκπομπής. Ξέσπασαν σε γέλια όλοι οι συνεργάτες της. Τι είπε;

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το ατύχημα που είχε στο σπίτι της

Στον αέρα του Happy Day αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμσιλή με γλαφυρή περιγραφή όσα έγιναν το προηγούμενο βράδυ στο σπίτι της και άφησε σε κατάσταση σοκ τους συναδέλφους της. Αφού πρώτα τους είχε τρελάνει με τους χορούς και τα τραγούδια της στο πλατό.

Όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, την ώρα που άνοιξε το ψυγείο, ένα μεγάλο γυάλινο μπουκάλι γεμάτο με νερό, που προφανώς δεν είχε στερεωθεί καλά και γλίστρησε, έπεσε πάνω στο πόδι της, το οποίο της άφησε μια μελανιά.

Φυσικά το μπουκάλι έσπασε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή σκούπιζε και σφουγγάριζε για να μην πατήσουν τα παιδιά της τα γυαλιά και τραυματιστούν. «Χθες ανοίγω το ψυγείο, και πέφτει ένα γυάλινο μπουκάλι πρώτα πάνω στο δεξί μου πόδι και μετά έσπασε δίπλα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.