Έλενα Χριστοπούλου: «Αν έβλεπα την Βίκυ Καγιά θα της έλεγα...»

Η δημόσια απάντηση που κλείνει στόματα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλενα Χριστοπούλου: «Αν έβλεπα την Βίκυ Καγιά θα της έλεγα...»

Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένη η Έλενα Χριστοπούλου και μίλησε για όλα. Η μάνατζερ μοντέλων αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και αφορούν την ίδια. Μεταξύ άλλων, ωστόσο μίλησε και για την "κόντρα" που έχει ξεκινήσει με την Βίκυ Καγιά και απάντησε στις δηλώσεις που είχε κάνει.

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν η πρώτη που αποχώρησε από το GNTM με την είδηση ότι έκλεισε με τον ΣΚΑΙ να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Ωστόσο, μετά την κίνηση της αυτή, πολλές ήταν οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά, με την μάνατζερ μοντέλων να δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις.

«Πολύ μεγάλη παρόρμηση. Αυτό που είδα και αυτό που άκουσα ήταν πολύ παρορμητικό. Θα έπρεπε κάποιες στιγμές να σκεφτόμαστε και να φιλτράρουμε πολύ καλύτερα αυτά που λέμε στις κάμερες. Αυτό θα της έλεγα της Βίκυς αν ήμουν μαζί της και ήταν δικό μου κορίτσι», είπε η Έλενα Χριστοπούλου μετά την προβολή των δηλώσεων της Βίκυς Καγιά για την αποχώρηση της.

Όσον αφορά το unfollow απάντησε: «Δεν έκανα unfollow στην Βίκυ τότε και δεν είναι σημαντικό ένα unfollow στα social media. Την Βίκυ εγώ την θαυμάζω, την εκτιμώ. Είναι ένα μοντέλο - παρουσιάστρια που έχει αποδείξει ότι είναι μεγάλη μαχήτρια, μέχρι εκεί. Ούτε φίλη μου είναι, ούτε ήτανε. Ούτε την ήξερα την Βίκυ».

Δείτε τι είχε δηλώσει η Έλενα Χριστοπούλου με το που έγινε γνωστή η είδηση πως της έκανε unfollow στο Instagram;

Τι είχε πει η Βίκυ Καγιά για την Έλενα Χριστοπούλου και τις σχέσεις τους;

Και ενώ έπεσε το unfollow για τις δυο κυρίες της ελληνικής showbiz, που έχουν δημιουργήσει ντόρο με την φιλία τους που "έσπασε", η Βίκυ Καγιά βγήκε δημόσια και μίλησε για την Έλενα Χριστοπούλου και την κίνησή της. Μεταξύ άλλων ανέφερε, "Δεν με συμπαθεί! Της εύχομαι να είναι καλά, ότι και αν κάνει".

Καλεσμένη στην Φαίη Σκορδά και το Πρωινό μέσω Skype, η Βίκυ Καγιά ερωτήθηκε τόσο για την νέα της καθημερινότητα στο σπίτι, παρέα με τα παιδιά της, όσο και για το φλέγον θέμα που συζητάνε όλοι.