Έλενα Χριστοπούλου: "Η Ελένη έχει τον Ματέο Παντζόπουλο που είναι..."

Απίστευτα σχόλια στον αέρα του Πρωινού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλενα Χριστοπούλου:

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας καλεσμένη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων σχολίασε την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποσυρθεί και να αφοσιωθεί πλήρως στην προσωπική της ζωής και τον Ματέο Παντζόπουλο.

Η Έλενα Χριστοπούλου πιο αποκαλυπτική από ποτέ μίλησε για όλους και για όλα ξεκινώντας από όλα αυτά που γράφονται και λέγονται για τις σχέσεις που έχει σήμερα με την Βίκυ Καγιά. Μάλιστα, ανέφερε πως μία θα ήταν η ατάκα που θα έλεγε στην Βίκυ αν της δινόταν η ευκαιρία, δείτε εδώ τι ακριβώς είπε. Λίγα λεπτά αργότερα ερωτήθηκε από την Φαίη Σκορδά πως της φάνηκε που η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να τραβήξει μια κόκκινη γραμμή στην καριέρα της, έστω και προσωρινά και η ίδια απάντησε:

Οι ατάκες της Έλενας Χριστοπούλου για την Ελένη Μενεγάκη, τον ALPHA και τον Ματέο Παντζόπουλο

"Ποια είμαι εγώ για να μιλήσω για την Ελένη Μενεγάκη. Θα μιλήσω σαν απλή τηλεθεάτρια. Είχα πάει στην εκπομπή της. Τα λίγα λεπτά που έμεινα μαζί της ήταν μάθημα. Είμαστε γυναίκες στο 2020, όσες δεν περνάμε καλά αλλάζουμε τις συνθήκες της ζωής μας. Δεν είμαστε δέντρα να είμαστε ριζομένες κάπου."

Όσον αφορά την σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο είπε:

"Εμείς οι γυναίκες θέλουμε έναν άντρα δίπλα μας, να το αισθανόμαστε ότι έχουμε έναν άντρα. Επειδή έχω φάει πολύ "ποιήμα" στην ζωή μου είπα κάποια στιγμή σταματάω τα "ποιήματα" και πάω στην αλήθεια. Η Ελένη Μενεγάκη έκανε κάτι πολύ ωραίο και σπουδαίο, αποσύρθηκε την στιγμή που ήθελε για να μείνει δίπλα στον άντρα της που είναι και ωραίος".

Μετέπειτα την ρώτησαν ποιο άτομο συμβουλεύει την ίδια και η απάντησή της ήταν η εξής:

Έχω τον σύντροφό μου (δείτε εδώ τρυφερές τους φωτογραφίες κατευθείαν από τους παπαράτσι) που τον εμπιστεύομαι 100% και δυο φίλους τους οποίους τους συμβουλεύομαι."

Δείτε αναλυτικά όσα είπε στο παρακάτω βίντεο: