Φωλιά των Κου Κου: Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό επεισόδιο του Masterchef

Χαμός!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Φωλιά των Κου Κου: Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό επεισόδιο του Masterchef

Πλάνα διέρρευσαν από το σημερινό επεισόδιο (25/5) του Masterchef, με την εκπομπή Φωλιά των Κου Κου να μας δείχνει όλα όσα αναμένεται να δούμε στο ριάλιτι μαγειρικής.

Τα επιτραπέζια και η γκρίνια του Μπέλλου, το GNTM και η Μάρλεν, τα νεύρα του Διονύση και η τελευταία πρόκριση για τα 10.000€. Πολλά αυτά που περιμένουν σήμερα στο παιχνίδι του Star, με την εκπομπή του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου, να μας δείχνει σε αποκλειστικότητα τα όσα αναμένεται να δούμε στους τηλεοπτικούς μας δείκτες.

Έτσι λοιπόν μέσα από την εκπομπή του Star είδαμε πλάνα από τα όσα αναμένεται να προβληθούν σήμερα στο ριάλιτι μαγειρικής. Πάντως συγκίνησε και πρώην παίκτρια του Masterchef με τα όσα είπε. Δείτε εδώ την εξομολόγηση της Ασημίνας Ουστάλλι.

Ορίστε και τα πλάνα από την εκπομπή του Star

Από την εκπομπή Φωλιά των Κου Κου και τα πλάνα που διέρρευσαν από το σημερινό επεισόδιο στα "καρφιά" που έστειλε για το Masterchef ο Δημήτρης Σκαρμούτσος

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος το μεσημέρι του Σαββάτου αποφάσισε στην εκπομπή DOT να "ξεσκίσει" το MasterChef, έτσι απλά αλλά... υπάρχει απίστευτο παρασκήνιο πίσω από την συγκεκριμένη κίνησή του και θα σας το αποκαλύψω στο Vanda's blog του Youweekly.gr

«Οι άνθρωποι είναι πιο πρόθυμοι να ανταποδώσουν το κακό παρά το καλό που τους έκανες, αφού η ευγνωμοσύνη είναι βάρος, ενώ η εκδίκηση είναι ευχαρίστηση.»

Αυτό το είπε ο Τάκιτος Ρωμαίος ιστορικός και ταιριάζει γάντι στον κύριο Σκαρμούτσο ο οποίος με πολύ μεγάλη άνεση μιλάει εξαιρετικά προσβλητικά για ένα format το Masterchef που τον έκανε γνωστό στην Ελλάδα. Πάντως για να λέμε την αλήθεια κύριε Σκαρμούτσο πριν το Masterchef δεν σας γνώριζε ούτε η μάνα σας. Γνωστός ήσασταν μόνο σε κάτι δημιουργούς τατουάζ... Μέχρι εκεί!

«Στεναχωριέμαι γιατί ήταν το project που με ανέδειξε στην ελληνική τηλεόραση. Ήταν το project μέσα από το οποίο αγαπήθηκα από τον κόσμο, που για εμένα ήταν πάρα πολύ σημαντικό. Πρέπει να καταλάβετε ότι πριν λόγο της εμφάνισης μου ήμουν περιθωριοποιημένος. Ίδιος άνθρωπος ήμουν όπως σας μιλάω και τώρα, απλά δεν καθόταν ο κόσμος να ασχοληθεί με εμένα. Άλλαζαν πεζοδρόμια. Ειδικά αν ήταν βράδυ».

Όσον αφορά χαρακτηρισμούς που έχουν ακουστεί στο MasterChef 2 όπως το «σκουπίδι» που είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για το πιάτο παίκτη, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είπε: Το «μαγειρικό σκουπίδι» δεν θα το έλεγα ποτέ. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν έχω μεγαλώσει έτσι μαγειρικά. Μπορεί να φταίνε και οι δάσκαλοι που μου έδειξαν εμένα. Έχω μεγαλώσει με ευγένεια μέσα στην κουζίνα. Έχω μεγαλώσει με τον σεβασμό απέναντι στον άλλο. Υπάρχει ο σωστός τρόπος που πρέπει να πεις κάτι στον άλλον και ο λάθος. Με την τηλεόραση απέκτησα φήμη, απέκτησα κάποια χρήματα που δύσκολα θα τα έβγαζα υπό άλλες συνθήκες. Μου άνοιξαν πόρτες που δεν υπήρχε περίπτωση να μου ανοίξουν.»

"Έτσι όπως έχει εξελιχθεί το παιχνίδι, δεν θα μπορούσα να το εξυπηρετήσω εγώ. Γιατί δεν είναι αυτό που είχαμε ξεκινήσει εμείς. Το project αυτό έχει μεταλλαχθεί. Στην Ελλάδα μόνο. Στο εξωτερικό αυτό δεν συμβαίνει. Δεν είναι εκπομπή μαγειρικής, είναι πολύ περισσότερο ριάλιτι. Το MasterChef δεν το έβλεπα ούτε όταν ήμουν εγώ. Προτιμώ να δω άλλα πράγματα που θα μου δώσουν. Τώρα να μπω στη διαδικασία να δω κάτι το οποίο έκανα και ξέρω πόσο μη αληθινό είναι και καταλαβαίνω τι προσπαθούν να σπρώξουν γιατί αυτό θέλει ο τηλεθεατής… οκ. Αυτός ήταν και ο λόγος που ήρθαμε σε τριβή γιατί εγώ είπα ότι δεν μπορώ να αλλάξω τον τρόπο που κάνω κριτική, το ντύσιμο… Σχέσεις με μάγειρες είχα και έχω πάντα συγκεκριμένες», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.