Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ναταλία Γερμανού: Διέψευσε στον αέρα της Καινούργιου ρεπορτάζ του "Ευτυχείτε" για την.. βασίλισσα της πρωινής ζώνης

Συμβαίνουν κι αυτά...

Ναταλία Γερμανού: Διέψευσε στον αέρα της Καινούργιου ρεπορτάζ του
News 25.05.2020 12:53
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Κι όμως συμβαίνουν κι αυτά στην ελληνική τηλεόραση! Σήμερα, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, στο Open προβλήθηκε βίντεο στο οποίο έδειχνε τη Ναταλία Γερμανού να διαψεύδει ρεπορτάζ που είχε παίξει η ίδια η εκπομπή λίγες ημέρες πριν για την βασίλισσα της πρωινής ζώνης, Ελένη Μενεγάκη.

Το εν λόγω ρεπορτάζ αφορούσε την αποχώρηση αυτής από τον ALPHA. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ντάφλος είχε αναφέρει πως κάποιες παρουσιάστριες του σταθμού ήδη έχουν αρχίσει να διεκδικούν το καμαρίνι της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης και ένα από τα ονόματα που είχε πει ήταν και της Ναταλίας Γερμανού, δείτε εδώ αναλυτικά το βίντεο με το ρεπορτάζ! Σήμερα, λοιπόν, η Ναταλία είπε πως δεν είχε καν σκεφτεί ποτέ να πάρει το καμαρίνι της.

Η διάψευση της Ναταλίας Γερμανού στην Κατερίνα Καινούργιου για ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε

Συγκεκριμένα η Ναταλία Γερμανού ανέφερε: "Η ίδια η Ελένη ίσως μας είχε ετοιμάσει για την αποχώρησή της. Για κάποιους που βλέπουν τις εκπομπές της και διαβάζουν πίσω από τις λέξεις η Ελένη ίσως να μας είχε προετοιμάσει με κάποιες σπόντες, με κάποιες αναφορές ότι ήταν έτοιμη να βάλει αυτή την άνω τελεία. Αισθάνομαι ότι είναι προνομιούχα και μπράβο της που δούλεψε τόσο σκληρά όλα αυτά τα χρόνια ώστε να μπορεί τώρα αυτή την στιγμή που είναι πολύ πετυχημένη να έχει την δυνατότητα να κάνει το διάλειμμά της.

Δεν μπορώ να μιλήσω εξ ονόματος άλλων παρουσιαστριών πάντως εμένα δεν μου πέρασε καν από το μυαλό να πάρω το καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη και επίσης το καμαρίνι της Ελένης πρέπει να γίνει μουσείο, βωμός λατρείας και να πηγαίνουμε κάθε μέρα όλοι να αφήνουμε κάτι."

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ναταλία Γερμανού: Συγκινημένη στον αέρα της εκπομπής της με το "αντίο" της Ελένης

Ανατροπή στο "Καλύτερα δεν γίνεται" - "Χάθηκε" η Ναταλία Γερμανού από την έναρξη της εκπομπής

Share