Ελεονώρα Μελέτη: Η απαράδεκτη κίνησή της σε δημοσιογράφο! Δείτε το βίντεο

Την ρώτησε για την Ελένη Μενεγάκη κι εκείνη...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελεονώρα Μελέτη: Η απαράδεκτη κίνησή της σε δημοσιογράφο! Δείτε το βίντεο

Ένα απαράδεκτο θα έλεγε κανείς περιστατικό κατέγραψε η κάμερα του Opentv και συγκεκριμένα της εκπομπής Ευτυχείτε με πρωταγωνίστρια την Ελεονώρα Μελέτη και την δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου.

Η Έλενα Πολυκάρπου προσπάθησε με νύχια και με δόντια να μπορέσει να πάρει μια δήλωση από το στόμα της Ελεονώρας Μελέτη όσον αφορά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον ALPHA αλλά η παρουσιάστρια δεν άφησε ούτε λεπτό το πόδι της από το γκάζι. Η δημοσιογράφος, δηλαδή, της εκπομπής Ευτυχείτε ήταν στημένη επί τόση ώρα έξω από το ραδιόφωνο περιμένοντας την Ελεονώρα να βγει και η Ελεονώρα δεν έκανε τον κόπο να πατήσει λίγο φρένο ώστε να μπορέσει να πει δυο ανθρώπινες κουβέντες στην Έλενα Πολυκάρπου.

Μάλιστα, αυτό σχολιάστηκε και από τον Γρηγόρη Γκουντάρα με την επική ατάκα "Πάλι καλά να λέμε που δε την πάτησε" αλλά και από τον Κωνσταντίνο Ντάφο που αναφώνησε "Εδώ σταμάτησε ολόκληρη Ναταλία Γερμανού (δείτε εδώ τι δήλωσε η Ναταλία για την Ελένη Μενεγάκη) και δεν σταμάτησε η Ελεονώρα Μελέτη".

Το όλο περιστατικό φάνηκε πολύ άσχημο αλλά το γεγονός πως η Ελεονώρα Μελέτη φημίζεται για την ευγένειά της και ξέρει πόσο δύσκολο είναι να είσαι ρεπορτάζ μας κάνει να πιστεύουμε πως απλά βιαζόταν υπερβολικά πολύ.

Δείτε την απαράδεκτη κίνηση της Ελεονώρας Μελέτη στο παρακάτω βίντεο