Λένα Παπαληγούρα: Έγινε ξανά μανούλα - Μας έλιωσε η πρώτη της ανάρτηση για το μωράκι

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Λένα Παπαληγούρα: Έγινε ξανά μανούλα - Μας έλιωσε η πρώτη της ανάρτηση για το μωράκι

Το δεύτερο μωράκι της έφερε στον κόσμο η Λένα Παπαληγούρα, με την ηθοποιό να γίνεται ξανά μανούλα. Μάλιστα η ίδια έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός. Μας έλιωσε!

Ειδικότερα η όμορφη ηθοποιός και ο άντρας της Άκης Πάντος πλέουν πλέον σε πελάγη ευτυχίας καθώς κρατούν στα χέρια τους το δεύτερο μωράκι τους, ένα υγιέστατο αγοράκι. Μάλιστα η μαμά του μας μαρτύρησε μέσα από την ανάρτηση που έκανε και πως θα ονομάσουν τον μικρούλη, το όνομα του οποίου θα είναι Αντώνης.

Να σας πούμε ότι το ζευγάρι έχει ακόμα ένα παιδάκι, τον μικρό Αναστάση που είναι δύο χρονών. Η ηθοποιός λοιπόν έγραψε μερικά όμορφα λόγια σε ανάρτηση που έκανε, ενώ την ίδια ώρα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον γιατρό της.

"Ανήμερα της γιορτής μου και της Παγκόσμιας Ημέρας Πολιτισμού ήρθε στον κόσμο ο μικρός μας Αντώνης. Ευχαριστούμε το μαιευτήριο Ρεα και φυσικά τον υπέροχο γιατρό μας Περικλή Παπαχριστόδουλο. Δεύτερη φορά που φεύγουμε από εδώ πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας..." έγραψε χαρακτηριστικά στο ποστ που έκανε.Ευχάριστα είχαμε όμως και για ηθοποιό από το Γυναίκα χωρίς όνομα. Δείτε εδώ ποια γέννησε.

ανάρτηση Λένας Παπαληγούρα για γέννηση μωρού

Εκτός από την Λένα Παπαληγούρα που μας έλιωσε με την πρώτη της ανάρτηση για το μωράκι της, μανούλα για δεύτερη φορά έγινε και η Φλορίντα Πετρουτσέλι

Την είδηση έκανε γνωστή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε. Η οικογένειά της μεγάλωσε κατά ένα μέλος και όλοι δείχνουν να είναι πολύ ευτυχισμένοι με την είδηση για το αγοράκι που γεννήθηκε.

«Το αγοράκι που θα έρθει θα πάρει το όνομα Κωνσταντής, το όνομα του πατέρα του Άρη (Γούτου)…. Και θα υπάρχει μία υπέροχη κουμπαριά γιατί η νονά θα είναι όπως φαίνεται η Ελονώρα Μελέτη», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου το πρωί στην εκπομπή ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε: «Ο Άρης είναι στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή. Είναι το δεύτερο παιδάκι της αλλά έχει την αγωνία…».

ανάρτηση Ελεονώρας Μελέτη για γέννηση μωρού Φλορίντας Πετρουτσέλι