«Λιώνει» στην αγκαλιά του Ανδρέα Βούλγαρη η Κατρίνα Τσάνταλη

Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλιά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Λιώνει» στην αγκαλιά του Ανδρέα Βούλγαρη η Κατρίνα Τσάνταλη

Η Κατρίνα Τσάνταλη φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον αγαπημένο της σύντροφο, Ανδρέα Βούλαγρη, με τους δυο τους να ανεβάζουν μία πολύ τρυφερή φωτογραφία. Γιορτάζοντας τα γενέθλιθλιά της, η Κατρίνα Τσάνταλη "έλιωσε" στην αγκαλιά του καλού της.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, έχουν αποφασίσει να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους. Έτσι βλέπουμε πολύ συχνά τον έναν ή τον άλλον να ανεβάζουν τρυφερά στιγμιότυπα στους λογαριασμούς τους στα social media.

Ένας άλλος συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά, ο Σταύρος Κωστής, μας έδειξε την πανέμορφη αδερφή του και πάθαμε πλάκα. Δείτε τη εδώ και θα "μείνετε"!

Η φωτογραφία στην οποία "λιώνει" στην αγκαλιά του Ανδρέα Βούλγαρη η Κατρίνα Τσάνταλη

Η πανέμορφη συγγραφές και γόνος της γνωστής οικογένειας, γιόρτασε τα γενέθλιά της και είχε στο πλευρό της τον αγαπημένο της σύντροφο. Ο συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά, θέλησε να της ευχηθεί, ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την πιο τρυφερή φωτογραφία μαζί της.

Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο, το μέλος των Alcatrash, κρατάει την Κατρίνα Τσάνταλη στην αγκαλιά του και της εύχεται, τα πιο γλυκά «χρόνια πολλά».

Κατρίνα Τσάνταλη Ανδρέας Βούλγαρης

Full in love είναι και ο Πέτρος Πυλαρινός με τη Βάλια Χατζηγεωργίου

Ο αγαπημένος συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά, και frontman του συγκροτήματος Alcatrash, Πέτρος Πυλαρινός, πέρασε το απόγευμά του παρέα με την αγαπημένη του σύντροφο, Βάλια Χατζηθεοδώρου, στην πισίνα, με τους δυο τους να δείχνουν πολύ ερωτευμένοι.

Το ζευγάρι αποκάλυψε τη σχέση του πριν από λίγο καιρό, και από τότε, δείχνουν πως δεν μπορούν να ξεκολλήσουν ο ένας από τον άλλον.

Τους τελευταίους μήνες το νέο ζευγάρι της showbiz ζει έναν όμορφο έρωτα, τον οποίο κρατούν ωστόσο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλουν να την προφυλάξουν από τα σχόλια. Είναι πολύ ερωτευμένοι και ζουν μέχρι και σήμερα τις πιο όμορφες στιγμές της σχέσης τους, αφού την επιβεβαίωσαν.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής θέλησε να αφιερώσει όλο το χρόνο του στην αγαπημένη του, και έτσι αποφάσισε να πάρει την κάμερά του και να τη φωτογραφίσει με το "καυτό" μαγιό της στην ξαπλώστρα.

Οι φίλοι τους, απαθανάτισαν το στιγμιότυπο και ανέβασαν μερικά βίντεο στο Instagram.

Πέτρος Πυλαρινός σύντροφος

Πέτρος Πυλαρινός Βάλια Χατζηθεοδώρου