MasterChef: Η ξανθιά καλλονή που πήρε τα... μυαλά του Δημήτρη Μπέλλου

Τον έκανε να μετακομίσει στη Νορβηγία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Η ξανθιά καλλονή που πήρε τα... μυαλά του Δημήτρη Μπέλλου

Ο Δημήτρης Μπέλλος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, λόγω της σχέσης του με τη Μαρία και όχι άδικα! Η αλήθεια είναι ωστόσο πως στη οντισιόν του, είχε κάνει λόγο για μία ξανθιά καλλονή, η οποία του πήρε το μυαλό και τον έκανε να μετακομίσει στην Νορβηγία.

Το ζευγάρι έχει προκαλέσει πολύ τον τελευταίο καιρό, τόσο με τις ατάκες του όσο και με τις τρυφερές στιγμές που βγαίνουν μπροστά στις κάμερες του MasterChef πολλές φορές.

Μιας και λέμε ωστόσο για τη Μαρία, αξίζει να δείτε και την σπόντα που πέταξε μία πρώην παίκτρια για εκείνη. Ρίξτε μια ματιά εδώ και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό.

Μπέλλος Μαρία MasterChef

Στην οντισιόν του ωστόσο, ο επίδοξος σεφ, είχε αποκαλύψει πως ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να πάει στην Νορβηγία, ήταν μία κοπέλα που γνώρισε και ερωτεύτηκε. Μιλώντας για εκείνη στους κριτές, είπε πως έχουν χωρίσει, ωστόσο τα πράγματά βρίσκονταν ακόμα στο σπίτι της.

Αυτή είναι η αλήθεια για την ξανθιά καλλονή του Δημήτρη Μπέλλου

«Ένας ξανθός, όμορφος λόγος με έκανε να πάω στη Νορβηγία. Με μπλε μάτια. Λέγεται Ίνα, αλλά δεν είναι πλέον στη ζωή μου. Ο ξανθός... λόγος μας τελείωσε. Τα πράγματά μου τα έχω ακόμα στο σπίτι της», είχε πει ο Δημήτρης Μπέλλος στην οντισιόν του.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν, ο Μπέλλος και η Μαρία δεν έχουν χωρίσει

Η Ηλιάνα που συνδέθηκε ζωντανά στο Happy Day διεύψεσε τις φήμες χωρισμού της Μαρίας Μπέη και του Δημήτρη Μπέλλου. Όπως είπε η ίδια εξακολουθούν να είναι μαζί:

«Επειδή το έζησα το ζευγαράκι, μου αρέσει πάρα πολύ και τους αγαπώ πάρα πολύ… Η Μαρία θα έχει πολλά να πει όταν βγει. Δεν υποτιμά τον Δημήτρη, αλλά ο Δημήτρης είναι όπως όλοι οι άντρες. Κάνει ένα βήμα πίσω.

Αν ξέρουν κάποιοι ότι έχουν χωρίσει καλύτερα από τα παιδιά τι να πω. Εγώ επειδή μιλάω και με τη Μαρία και τον Δημήτρη, είναι καλά. Ο Δημήτρης δεν είναι στη Νορβηγία, είναι στη γενέτειρά του, στην Ασπροβάλτα στην Ελλάδα. Η Μαρία δεν είναι κακιά, τα λέει με τον τρόπο της, όπως η Κατερίνα»!

Όπως φαίνεται λοιπόν τα δημοσιεύματα έχουν πέσει έξω και τα καινούργια επεισόδια που θα προβληθούν στο κανάλι αναμένεται να έχουν αρκετό ενδιαφέρον.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε η Ηλιάνα για Δημήτρη και Μαρία: