MasterChef: Η αδιανόητη "κλεψιά" του Σωτήρη Κοντιζά

Κατέβηκαν να τον βοηθήσουν όλοι οι σεφ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Η αδιανόητη

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ήταν η σειρά του Σωτήρη Κοντιζά να μαγειρέψει με την ομάδα του, ωστόσο ο γνωστός σεφ δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έκανε μία πραγματικά αδιανόητη "κλεψιά" προκειμένου να κερδίσει χρόνο και να τελειώσει πριν τους παίκτες τους.

Ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έχουν ήδη ολοκληρώσει τις μαγειρικές τους προσπάθειες στα προηγούμενα επεισόδια και έτσι σήμερα, θέση πίσω από τον πάγκο πήρε και ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τη Μάρλεν, τον Διονύση και τον Τζον να δίνουν μάχη για μία θέση στον ημιτελικό, απέναντι στον Μπέλλο και τη Μαρία.

Με το που ξεκίνησε η εκπομπή, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε πως ο Πάνος Ιωαννίδης δε θα εμφανιστεί στο σημερινό επεισόδιο. Δείτε εδώ τον λόγο για τον οποίο λείπει.

Αυτή την "κλεψιά" έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς

Τα προϊόντα του κουτιού ήταν ιδανικά για τον γνωστό σεφ, ωστόσο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να κατέβει από τον εξώστη και να του δώσει ένα χεράκι.

Σωτήρης Κοντιζάς masterchef

Μετά από λίγη ώρα, οι τρεις καλεσμένοι σεφ τον ακολούθησαν, και στήθηκαν όλοι πίσω από τον πάγκο, με τον Σωτήρη Κοντιζά να μένει απ' έξω και να δίνει οδηγίες.

Ο Τζον και ο Διονύσης διαμαρτυρήθηκαν αλλά οι κριτές έδειξαν να μην ενδιαφέρονται και πολύ για την άποψή του, και έτσι συνέχισαν να μαγειρεύουν το πιάτο του Σωτήρη Κοντιζά.

Ποιοι θα είναι ωστόσο οι κριτές στη νέα σεζόν του MasterChef;

Ο 4ος κύκλος του MasterChef, πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος του, και όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, το Star είναι έτοιμο για τη νέα σεζόν. Μάλιστα, έχουν ήδη γίνει οι πρώτες συζητήσεις, σχετικά με το ποιοι θα είναι οι κριτές.

Ακόμα μία σεζόν, ο διαγωνισμός μαγειρικής κατάφερε να σπάσει τα ρεκόρ στα νούμερα τηλεθέασης, με το κοινό να καθηλώνεται και ζητάει όλο και περισσότερα επεισόδια από τον σταθμό.

Η μεγάλη επιτυχία του MasterChef, οδήγησε το Star, σύμφωνα με το TV Έθνος, στο να πάρει την απόφαση να κάνει και πέμπτη σεζόν.

Μία "καυτή" αποκάλυψη για όσα γίνονται μέσα στο σπίτι, έκανε και ο Κώστας Νταλιάνης. Δείτε εδώ όλα όσα είπε και θα "μείνετε"!

Αυτοί θα είναι ο κριτές στον επόμενο κύκλο του MasterChef

Όπως είναι γνωστό, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και για το λόγο αυτό, του χρόνου πρόκειται να δούμε και πάλι τον Πάνο Ιωαννίδη, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, στο αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής.

Σύμφωνα με τα spoiler που έχουν διαρρεύσει, τη σεζόν αυτή στον τελικό θα δούμε τον Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Σταυρή Γεωργίου.

MasterChef κριτές