Αννίτα Μπραντ: Δε φαντάζεστε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της - Η τρυφερή ανάρτηση με τον Χάρη Χριστόπουλο

Το πιο υπέροχο στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αννίτα Μπραντ: Δε φαντάζεστε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της - Η τρυφερή ανάρτηση με τον Χάρη Χριστόπουλο

Η Αννίτα Μπραντ έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μαζί με τον αγαπημένο της Χάρη Χριστόπουλο, και φάνηκε, πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της, λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσμο το παιδάκι της.

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του φαίνεται να περνάει το αγαπημένο ζευγάρι, από την πρώτη κιόλας στιγμή που η Αννίτα Μπραντ έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη της.

«Αν θα μπορούσα θα κράταγα αυτό το μυστικό το δικό μας μυστικό στην καρδιά μας μέχρι να κρατάμε αγκαλιά το μωράκι μας.

Όχι επειδή δεν θέλω να μοιραστώ την χαρά μας μαζί σας αλλά επειδή είναι ένα θαύμα τόσο τρυφερό τόσο σημαντικό για μας που το ζούμε κάθε μέρα εγώ και ο Χαρούλης και ακόμα δεν το πιστεύουμε πως είναι αλήθεια, πως το όνειρο και των δυο μας μεγαλώνει μέσα μου και γίνεται σιγά-σιγά πραγματικότητα.

Θεωρώ πως η εγκυμοσύνη είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα και είναι απόφαση του ζευγαριού το αν και πότε ανακοινώνουν το γεγονός και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους δημοσιογράφους που ήρθαν σε επαφή μαζί μας και σεβάστηκαν την απόφαση μας να μας αφήσουν να μοιράσουμε αυτό το υπέροχο νέο, εμείς οι δύο μαζί σας» είχε πει ο Χάρης γεμάτος χαρά και ευτυχία για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του.

Υπέροχη ήταν και η φωτογραφία που είχε τραβήξει ο Χάρης Χριστόπουλος την Αννίτα Μπραντ. Δείτε την εδώ και θα "λιώσετε"!

Αυτή είναι η τρυφερή ανάρτηση της Αννίτας Μπραντ με τον Χάρη Χριστόπουλο

Χθες, η Αννίτα Μπραντ θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα πολύ ξεχωριστό στιγμιότυπο. Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία με τον Χάρη Χριστόπουλο να δίνει ένα πολύ γλυκό φιλάκι στην κοιλιά της, η οποία έχει φουσκώσει πολύ, αφού σε λίγο καιρό πρόκειται να έρθει το μωράκι της.

Η ευτυχία του ζευγαριού δεν κρύβεται!

Αννίτα Μπραντ Χάρης Χριστόπουλος