Ανατροπή στο Buckingham: Αυτό το πρόσωπο ευθύνεται για το Megxit

Αυτό σίγουρα δεν το περιμέναμε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανατροπή στο Buckingham: Αυτό το πρόσωπο ευθύνεται για το Megxit

Μία μεγάλη ανατροπή έγινε στο Buckingham, και αφορά το πολυσυζητημένο Megxit, το οποίο αποφασίστηκε τον περασμένο Ιανουάριο. Πολλοί ήταν αυτοί που κατηγόρησαν την Μέγκαν Μαρκλ, ωστόσο η αλήθεια είναι πως άλλο είναι το πρόσωπο που ευθύνεται για την απόφαση αυτή.

Το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να φέρει τα πάνω κάτω στο παλάτι, όταν ανακοίνωσε πως σκοπεύει να αφήσει πίσω του, τους τίτλους του, και να μετακομίσει στον Καναδά, προκειμένου να ζήσει μία φυσιολογική ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα και έτσι λίγους μήνες μετά, ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έφυγαν από την Μ. Βρετανία και πήγαν στον Καναδά, για να μετακομίσουν και πάλι μετά από λίγο καιρό στις ΗΠΑ, για να βρίσκονται κοντά στην μητέρα της ηθοποιού. Δείτε εδώ φωτογραφίες από το "παλάτι" τους στο Λος Άντζελες.

Αυτό είναι το πρόσωπο που ευθύνεται για το Megxit

Η Μέγκαν Μαρκλ θεωρήθηκε από πολλούς, υπαίτια για την "καταστροφή" της βασιλικής οικογένειας, και τις άσχημες σχέσεις που έχει πλέον ο Χάρι με τον αδελφό του, William και τη βασίλισσα Ελισάβετ. Η αλήθεια είναι ωστόσο, πως η άλλοτε Δούκισσα του Σάσεξ, δεν είχε καμία ανάμειξη με το θέμα.

Μέγκαν Μαρκλ Πρίγκιπας Χάρι Megxit

Όπως έγινε γνωστό, μέσα από τις πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν από το «Finding Freedom», τη βιογραφία δηλαδή που θα εκδώσει ο Χάρι με τη Μέγκαν, αυτός που τελικά πήρε την απόφαση για το Megxit, ήταν ο Χάρι. Για το λόγο αυτό, είναι πολύ αντίθετος με τον όρο "Megxit", ακριβώς γιατί βάζει στο στόχαστρο, την αγαπημένη του σύζυγο.

Είναι αλήθεια πως ο Χάρι, σε δηλώσεις που είχε κάνει, είχε ξεκαθαρίσει πως δε θέλει να δει τη γυναίκα του να μπαίνει στο ίδιο "παιχνίδι" με του παπαράτσι, που τελικά κόστισε τη ζωή της μητέρας του, Diana.

«Βρέθηκα πολύ κοντά σε μια ολοκληρωτική κατάρρευση σε πολλές περιστάσεις, όταν κάθε είδους θρήνος και ψέμματα και παρανοήσεις σου έρχονται από κάθε κατεύθυνση.

Δεν θα δεχτώ τον εκφοβισμό ώστε να παίξω το παιχνίδι που σκότωσε τη μητέρα μου. Δεν πρόκειται ποτέ να πείσω την κοινή γνώμη για το ποιος είμαι ή ποιος θα ήθελα να νομίζουν πως είμαι, γιατί η εικόνα που προβάλλεται για το πρόσωπό μου είναι κάτι διαφορετικό. Δεν θέλω να αλλάξω. Είμαι αυτός που είμαι. Δεν πρόκειται να αλλάξω επειδή επικρίνομαι γι’ αυτό από τον Τύπο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Χάρι.