Νίκος Παπαδάκης: «Όταν σκέφτηκα να κάνω οικογένεια το παράκανα»

Ο λόγος που δεν έκανε ποτέ παιδιά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκος Παπαδάκης: «Όταν σκέφτηκα να κάνω οικογένεια το παράκανα»

Ο Νίκος Παπαδάκης, ήταν χθες βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ακόμα δεν έχει κάνει παιδιά, με τον ίδιο να εξηγεί, πως την πρώτη στιγμή που σκέφτηκε το ενδεχόμενο της οικογένειας, το παράκανε, και τρόμαξε την σύντροφό του.

Ο παρουσιαστής μίλησε στο «Μετά τα Μεσάνυχτα», και απάντησε σε ένα ερώτημα που έχει δημιουργηθεί σε πολλούς. Πώς ένας τόσο γοητευτικός άνδρας, δεν έχει κάνει ακόμα παιδιά.

Ο ίδιος εξήγησε πως κάποια στιγμή είχε σχέση με μία νεότερη κοπέλα, και ήθελε να κάνει μαζί της οικογένεια, ωστόσο η μεγάλη του επιθυμία την "τρόμαξε" και έτσι ο δεσμός τους, τελείωσε άδοξα.

Στα 49 του, θεωρεί πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, ωστόσο όπως ξεκαθαρίζει μέσα από τη συνέντευξή του, συνεχίζει να περνάει πολύ καλά. Στην Ελεονώρα Μελέτη μίλησε και ο Παναγιώτης Φασούλας. Δείτε εδώ τα συγκλονιστικά του λόγια για την περιπέτεια υγείας του γιου του.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Παπαδάκης για την οικογένεια

«Τη δημιουργία οικογένειας την έχω σκεφτεί μια φορά μόνο. Η ηλικία είναι ένας αριθμός. Δε με αγχώνει καθόλου. Η διάθεση είναι που μετράει. Όταν σκέφτηκα να κάνω οικογένεια το παράκανα. Ήταν πολύ μικρό το διάστημα της σχέσης και ήταν μικρό κορίτσι. 23-24 ετών. Της είπα κατευθείαν για παιδί. Και νομίζω ακόμη τρέχει. Μου βγήκε. Δεν έπρεπε και εγώ να το πω.

Στενοχωρήθηκα, πέρασα τα διάφορα που περνάνε. Αυτό ήταν, τέλος. Μια χαρά είμαι. Μετά δε μου ξαναγεννήθηκε ποτέ η επιθυμία. Δεν ξέρω τι έπαθα. Είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ, ήταν πολύ δύσκολο. Έχει πάρα πολλά χρόνια. Τώρα είμαι 49 ετών. Περνάω καλά» είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του, ο Νίκος Παπαδάκης.

Νίκος Παπαδάκης παιδιά

Λίγα λόγια για τον Νίκο Παπαδάκη

Γεννήθηκε το 1971 στο Ρέθυμνο όπου και μεγάλωσε. Το 1986, σε ηλικία 15 ετών, ξεκίνησε να δουλεύει στο Πολεμικό Ναυτικό. Σε ηλικία 20 ετών, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το modeling κλείνοντας διάφορες δουλειές με το πρακτορείο με το οποίο συνεργαζόταν. Το 1994, ύστερα από απόφαση του πρακτορείου του, αποφάσισε να συμμετάσχει το παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς «Manhunt International» εκπροσωπώντας την Ελλάδα.