Ανυπόστατο δημοσίευμα για την Φαίη Σκορδά και το Νίκο Ηλιόπουλο!

Οι διαφωνίες και η ακύρωση του γάμου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανυπόστατο δημοσίευμα για την Φαίη Σκορδά και το Νίκο Ηλιόπουλο!

Η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι ένα από τα πιο φρέσκα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και όπως είναι φυσικό απασχολούν τα media με την καθημερινότητά τους. Ωστόσο, το πρωί της Τρίτης έκανε την εμφάνισή του ένα δημοσίευμα περί διαφωνιών και και εντάσεων το οποίο με βάση δικών μας πληροφοριών είναι ανυπόστατο!

Πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το εν λόγω δημοσίευμα κυκλοφόρησε σε γνωστό περιοδικό και αναφέρει χαρακτηριστικά τα παρακάτω:

Απόσπασμα από το ανυπόστατο δημοσίευμα για την Φαίη Σκορδά και την σχέση της με το Νίκο Ηλιόπουλο

"Η Φαίη Σκορδα με πρόφαση την πανδημία αποφάσισε να αναβάλει τον γάμο της με το Νίκο Ηλιόπουλο, τον οποίο είχαν προγραμματίσει να κάνουν τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το ζευγάρι δεν ήταν η μόνη δυσκολία ο κορωνοϊός και προσθέτουν χαρακτηριστικά πως τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζουν και κάποια άλλα θέματα,τα οποία οδήγησαν στην απόφαση της αναβολής.

Πιο συγκεκριμένα κάνουν λόγο για κάποιες διαφωνίες και εντάσεις που έχουν προκύψει ανάμεσα στο ζευγάρι, κάποιες διαφορές που το τελευταίο διάστημα έχουν προκύψει ανάμεσά τους και των οποίων κανείς δεν ξέρει την αιτία, παρά μόνο οι ίδιοι. Όπως λένε άνθρωποι που τους ζουν από κοντά το κλίμα έχει αλλάξει κάπως και δεν είναι τόσο ήρεμο και ευχάριστο όσο ήταν πριν από λίγο καιρό, με συνέπεια η Φαίη Σκορδά να κάνει πίσω και να θελήσει λίγο χρόνο ακόμα πριν πάρει την μεγάλη απόφαση".

Αυτό ήταν ένα απόσπασμα από το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε σήμερα για την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1. Εμείς στο Youweekly.gr θα σας αποκαλύψουμε, ωστόσο, όλη την αλήθεια.

Τι συμβαίνει ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και στο Νίκο Ηλιόπουλο

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος χωρισμός

Μα φυσικά και δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω! Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες το ζευγάρι όχι απλά είναι καλά αλλά την περίοδο της καραντίνας η σχέση τους πέρασε σε άλλο επίπεδο, αφού οι δυσκολίες που έφερε ο κορωνοϊός την έκαναν πιο δυνατή. Πρόσφατα, μάλιστα, ο φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε τους δυο τους σε πολύ τρυφερές στιγμές. Δείτε εδώ τις αποκλειστικές φωτογραφίες!

Η Φαίη Σκορδά με το Νίκο Ηλιόπουλο μέχρι στιγμής δεν έχουν σκεφτεί να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μπορεί μεταξύ τους να είναι πολύ καλά, όμως κανείς από τους δυο δεν θεωρεί πως ένα χαρτί και μια τελετή θα κάνουν την μεγάλη διαφορά στην σχέση τους. Αυτή είναι η αλήθεια...