Απίστευτη καταγγελία από πρώην παίκτρια του GNTM - «Με απέρριψαν λόγω...»

Ήταν η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του ριάλιτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απίστευτη καταγγελία από πρώην παίκτρια του GNTM - «Με απέρριψαν λόγω...»

Μία πρώην παίκτρια του GNTM, έκανε μία απίστευτη καταγγελία για μία οντισιόν από την οποία πέρασε, και αποκάλυψε, πως την απέρριψαν λόγω της ηλικίας της, ενώ ήταν μόλις 23 χρονών. Η ίδια ωστόσο έχει μία τελείως διαφορετική ερμηνεία για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο λόγος για την Μαρτίνα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη φετινή σεζόν του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων, καθώς ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη της γνωστής ομάδας "FF", που είχαν μεγάλη κόντρα με όλες τις υπόλοιπες κοπέλες στο σπίτι.

Η Μαρτίνα ωστόσο απομακρύνθηκε πολύ από τις φίλες της, και πλέον δεν μιλάει με καμία από τις "FF", μέλος των οποίων ήταν και μία από τις νικήτριες, η Κάτια Ταραμπάνκο.

Μιας και είπαμε ωστόσο για το GNTM, για ρίξτε μια ματιά και στο πρόσωπο που θα πάρει τη θέση της Έλενας Χριστοπούλου. Σας το έχουμε εδώ!

Η Άννα Χατζή, σε συνέντευξή της, είχε αποκαλύψει πως έχει "κόψει" τελείως με τη Μαρτίνα: «Από τις FF μόνο με τη Μαρτίνα δεν μιλάω. Δεν έχουμε καθόλου επαφές γιατί δεν θέλω εγώ προσωπικά» είπε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε ότι αυτό συμβαίνει επειδή όταν είχε αποχωρήσει έμαθε ότι εκείνη είχε πει ορισμένα πράγματα για αυτήν. Δείτε και το βίντεο με τα όσα είπε.

Η καταγγελία της Μαρτίνας του GNTM

Το μοντέλο εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή Happy Day και θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές μία εμπειρία της από μία οντισιόν της η οποία δεν πήγε και τόσο καλά. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως την απέρριψαν γιατί ήταν μεγάλη σε ηλικία, ωστόσο η ίδια πιστεύει πως δεν έγινε δεκτή μιας και δεν έχει πολλούς followers στο Instagram.

Μαρτίνα GNTM ηλικία

«Πήγα σε ένα πρακτορείο και δε δέχτηκαν λόγω ηλικίας. Ότι ήμουν μεγάλη στα 23 μου πέρσι. Εγώ πιστεύω πως ήταν λόγω του ότι δεν είχα πολλούς followers στο Instagram και γιατί δεν έδειξα καλό χαρακτήρα μέσα στο παιχνίδι. Έχουμε δει μοντέλα να κάνουν καριέρα και μου ρίχνουν και μια πενταετία και μια δεκαετία» εξήγησε η Μαρτίνα για την εμπειρία της μετά το GNTM.

TAGS