Πέτα τη Φριτέζα: Ηθοποιός μπαίνει στη σειρά και θα προκαλέσει χαμό

Ποιος είναι;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Πέτα τη Φριτέζα: Ηθοποιός μπαίνει στη σειρά και θα προκαλέσει χαμό

Ηθοποιός μπαίνει στη σειρά Πέτα τη Φριτέζα και θα προκαλέσει χαμό. Αν και η συμμετοχή του θα είναι σύντομη ο ίδιος είναι έτοιμος, να κλέψει τις εντυπώσεις με τον ρόλο του. Ποιος είναι και ποιος ο χαρακτήρας που θα ενσαρκώσει.

Ο Ζήσης Ρούμπος μπαίνει για δύο επεισόδια, την επόμενη εβδομάδα στη σειρά «Πέτα τη φριτέζα» και φέρνει τα πάνω κάτω, ενσαρκώνοντας τον ρόλο του Σταύρου Καπλαμά.

Ο Σταύρος Καπλαμάς είναι γόνος μεγάλης πατρινής οικογένειας με μακρά παράδοση στα γραφεία τελετών. Τα όνειρα του όμως ήταν διαφορετικά και εγκατέλειψε την οικογενειακή επιχείρηση για να ασχοληθεί με το επαγγελματικό μακιγιάζ. Οι ατυχίες δεν τον άφησαν να τραβήξει τον αυτόνομο δρόμο που ήθελε και η μοίρα τον έκανε make- up artist των νεκρών στα γραφεία «Καπλαμά». Ωστόσο η σειρά όπως πρώτα σας γράψαμε θα ρίξει σύντομα αυλαία. Δείτε πότε.

Ο πατέρας του Σταύρου είναι παλιός γνωστός του Αντρέα και όταν ζητάει τη βοήθεια του, ο Σταύρος επιστρατεύεται με σκοπό να τρομάξει τον Αλέκο και την Ζαμπέλα. Η ρότα των γεγονότων θα αλλάξει δραστικά όταν συναντήσει για πρώτη φορά τη Λούνα...

Πέτα τη Φριτέζα ηθοποιοί

Λίγα λόγια για το Πέτα την φριτέζα

Το Πέτα τη Φριτέζα είναι ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 τις σεζόν 2018 - 2019 και 2019 - 2020 και βασίζεται στην ισπανική σειρά El Chiringuito dePepe

O ελληνικής καταγωγής Κίμωνας Ορλώφ είναι ένας διεθνούς φήμης σεφ, βραβευμένος με πολλά αστέρια Michelin. Αυστηρός, υπερόπτης και χωρίς φίλους, έχει επιλέξει τη μοναχική ζωή. Ξαφνικά, θα ανακαλύψει ότι πραγματικός του πατέρας δεν είναι ο άνδρας που τον μεγάλωσε, αλλά ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Η Λαγουδέρα», η οποία βρίσκεται σε ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό, το Φτασμένο.

Ο Ανδρέας Μπασκιάς ο ξεροκέφαλος, αλλά καλόψυχος ιδιοκτήτης της «Λαγουδέρας» αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και η ταβέρνα του κινδυνεύει να κλείσει. Τότε, εμφανίζεται ο Κίμωνας που θα του προτείνει να εξαγοράσει την ταβέρνα του, αλλά δεν του αποκαλύπτει πως είναι γιος του.

Οι δυο τους θα πρέπει να συνεργαστούν αν ο Ανδρέας θέλει να σώσει την επιχείρησή του. Οι συγκρούσεις τους θα είναι μεγάλες